Stari Aerodrom | Prodaja Stanova
Izdavanje 73,000€ - Stanovi
70 2 Soba 2 Kupatila

Dvosoban stan na prodaju na Starom Aerodromu

Prodaja stanova | Stari AerodromLokacija

Stari aerodrom je lokacija koja sve više pomjera granice prema gradu i dalje prema jugu. Niču nove zgrade a zadovoljni kupci prepoznaju lokaciju koja sve više nudi. U poslednjih nekoliko godina se izradio veliki tržni centar a već su postojali veliki dom zdravlja, osnovna škola i vrtić. Takodje i dva velika hipermarketa su u blizini. Stan koji vam nudimo je u novoj zgradi koja je radjena za činovnike MUP-a.

 

Pozicija zgrade je izvanredna, sa dobrim prilazom, velikim parkingom i već je useljiva. Ovaj stan je u potpunosti gotov. Zgrada spolja izgleda baš dobro, od oka se vidi da je kvalitetno gradjena. Ulazi su prostrani i sa po dva lifta odličnog kvaliteta. Ovo je jedina zgrada sa dva lifta novije gradnje.

Unutrašnja dekoracija i interijer

Stan nije namješten i kao takav se prodaje. Ono što smo mi zapazili je odlična funkcionalnost, raspored prostorija, kao i osvijetljenost jer je okrenut prema jugu. Takodje nam je upala u oko jedna činjenica, a to je pogled. Bukvalno  se pred vama pruža pogled na pejzaž skoro do Skadarskog jezera, jer na južnoj strani nema zgrada nego su sve niske kuće. Balkon nije prevelik ali više nego dovoljan.

Provjerili smo kvalitet ugradjene stolarije i možemo reći da je dobrog kvaliteta, ulazna vrata su blind, a vanjska bravarija pvc. Podovi su tarket, prijatnih nijansi. U ostalim prostorijama je keramika koja je takodje dobrog kvaliteta. Sa naših fotografija koje radimo čak i za neuseljavane stanove, možete potvrditi sve ovo što navodimo.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš, kompezacije su isključene, a naša agencija je tu da vam prezentuje ovu nekretninu i pruži dodatne informacije.[maxbutton id=“20″ ]

PisCo Real Estate je agencija koja pravi razliku u što se možete i sami uvjeriti nudeći nam svoju nekretninu na oglašavanje.[maxbutton id=“19″ ]

Slične nekretnine