Studio apartman u Bečićima – Novogradnja
Prodaja 75,010€ - Garsonjera, Stanovi
28,85 1 Soba 1 Kupatilo 2021 Godina izgradnje

Studio apartman u Bečićima – dva ista sa različitim cijenama

Lokacija 

Apartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa  u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane sa prelijepim pogledom kako na grad tako i na more. Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku dozvolu.  U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda. Ovo je mjesto gdje se miješa planinski vazduh sa morskim, stvarajući jedinstvenu mikroklimu koja nije samo prijatna, već i dobra za zdravlje.  Pažljivo izabrana lokacija za projekat je savršena za odmor, jer je sve na udaljenosti koja je lako dostupna: na plaži ste za osam minuta pješke, u restoranu za 10, a do prehrambene radnje i apoteke za samo 5 minuta od kompleksa.

Unutrašnjost

Studio apartmani imaju 28,85m2 . Apartmani nisu opremljeni, već se prodaju bez namještaja (fotografije koje su prikazane su renderi). Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom. Svi apartmani će biti useljivi do polovine 2021. godine.  Upravo ovdje se nalaze novi ekskluzivni apartmani, sa velnes i spa centrom, sa sledećim sadržajima:  velnes centar, spa centar, sala za treninge sa savremenom opremom, igraonica za djecu svih uzrasta, lobi sa recepcijom 24 sata. Apartmani su organizovani u tri tipa : jednosobni, dvosobni i studio apartmani. Objekat sadrži i 8 garažnih mjesta. 

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su  66355e i 75010e u zavisnosti od spratnosti. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine