Trospratna vila
Prodaja 895,000€ - Kuće, Vile
240

Trospratna vila u Boki

Lokacija i unutrašnjost

Trospratna vila u Kotoru povoljne cijene prodaja sa prelijepim pogledomEkskluzivna trospratna vila na prodaju u Boki Kotorskom zalivu u mestu Ljuta. Prva linija do mora. Vila od 240 m2 na parceli od 1000 m2. Sa vrtom i pristupom molu. Prekrasan pogled na more sa otvorenih terasa 2 i 3 sprata. Boka kotorska ili skraćeno Boka predstavlja Nevjesu Jadrana jednu prelijepu oblast u Crnoj Gori, koja je poznata kako po svojoj geografskoj lokaciji, tako po svojoj istoriji. U okviru ove ovlasti nalazi se nekoliko poznatuh zaliva i ova lokacija predstavlja odlično mjesto gdje možete uživati tokom letnje i zimske sezone, a ujedno i odličan investicioni potencijal.  U Ljutoj se nalaze prelijepe pjeskovite plaže sa pristaništem za barke.

Naše mišljenje

Trospratna vila u Kotoru povoljne cijene prodaja sa prelijepim pogledomSvidjelo nam se na koji je način uređena vila, interesantna lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima.  Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Vila se nalazu na samo nekoliko metara od mora. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, i koje možete urediti po vašem ukusu. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine