Poslovno Stambeni Kompleks „Vezir“ | Prodaja Stanova
Prodaja - Stanovi

 

Ponuda stanova u modernom kompleksu “ Vezir „

VEZIR je jedinstveni stambeno – poslovni objekat koji sadrži sve potrebno za vaš ugodniji i kvalitetniji život. Spoj prirode i savremene arhitekture, smješten u samom centru grada, pruža mir, udobnost i jednostavnost, ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog življenja.

Prisutnost starog u novom, modernom ambijentu omogućiće vam istovreneno udobno i ekskuzivno stanovanje u centru grada. Nije slučajno što je VB invest, investitor projekta, za lokaciju odabrao baš obalu rijeke Morače, na kojoj se u jedninstvenom prirodnom ambijentu vijekovima ukršta davna i novija istorija graditeljstva i arhitekture. Upravo kao takav, po svojoj lokaciji, strukturi i izgledu, VEZIR stambeno – poslovni objekat predstavlja novi simbol modernog življenja.

Lokacija

Smješten u prirodnom ambijentu, na ekskluzivnoj lokaciji, povezan sa glavnim saobraćajnicama, omogućava dostupnost i blizinu urbanim, kulturnim, poslovnim, sportskim sadržajima…
VEZIR stambeno – poslovni objekat je novi simbol udobnosti življenja i luksuznog stanovanja primjeren evropskim metropolama. Namijenjen je onima koji žele da imaju stanove i poslovne prostore koji ispunjavaju standarde vrhunskog i jedinstvenog koncepta življenja koji podrazumijeva puno svijetla, čist vazduh, udobnost, prilaznu dostupnost, ali i blizinu vrtića, škole, Gimnazije, fakulteta, glavnih saobraćajnica,…

Površina i sadržaj

Objekat se prostire na površini od 11.412m2. Sastoji se od 80 stanova površine od 36m2 do 158m2, 8 poslovnih prostora na ukupnoj površini od oko 760m2, kao i dobro organizovanog i prostranog podzemnog garažnog prostora koji ima 75 garažnih mjesta u jednom nivou. U dvorišnom dijelu objekta se nalazi atrium sa park zonom i otvorenim pogledom na rijeku Moraču i brdo Goricu.

Stambene jedinice

Stambene jedinice VEZIR stambeno – poslovnog objekta su opremljene sa najkvalitetnijim materijalina u prirodnim tonovima. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera svakog stana. Specifičnosti stambenog prostora ogledaju se u velikim zidnim otvorima dimenzija 2.2m x 2.2m u kojima su smješteni prozori sa nisko emisionim staklom koje ne propušta toplotu, već samo svjetlost. Zatim, arhitektonski uređenim i stilizovanim terasama na kojima se može boraviti tokom cijele godine. Posebnu luksuznost i specifičnost gradnje čine aluminijumske škure postavljene na terasama koje gledaju prema ulici, kao i na svim prozorima sa pogledom na dvorište.
Svaki stambeni prostor u VEZIR objektu pažljivo je projektovan tako da ima dovoljnu količinu prirodne svjetlosti i topline, neophodnu za relaksiraniji i udobniji način življenja.

 

Poslovni prostori

Poslovni prostori u objektu su urađeni kao otvoreni prostor koji se iznutra može organizovati na način kako to odgovara korisniku. Cijela poslovna zona sastoji se od 8 jedinica sa pojedinačnom kvadraturom od oko 95m2. Ono što poslovne prostore u VEZIR objektu čini atraktivnim je njihova pristupačnost. Svaki poslovni prostor je pozicioniran tako da sa prednje strane objekat ima komunikaciju sa ulicom, dok je sa unutrašnje strane zgrade povezan sa dvorišnim dijelom gdje se nalazi atrium sa park zonom.
Velike staklene površine poslovnih jedinica, sa nisko emisionim staklima, omogućavaju veći stepen prodiranja svjetlosti, što dodatno svaki poslovni prostor čini udobnijim za rad i za boravak.

 

Dvorište sa atriumom i park zonom

Oplemenjena postojeća zelena površina, zatravnjen prostor u krugu čitavog kompleksa, kao i pažljivo birane sadnice čine da VEZIR egzistira u potpuno prirodnom ambijentu u samom centru grada. Atrium i park zona sa otvorenim pogledom na rijeku Moraču i brdo Goricu čine da se, iako smješteni u urbanoj zoni grada, osjećate kao u oazi. Ova građevina projektovana je da bude stabilna i sigurna armirano – betonska površina sa vrhunskom zvučnom i toplotnom izolacijom, obložena najkvalitetnijom termo – izolacionom fasadom i oblutcima karakterističnim za rijeku Moraču. Spoj prirode, istorije i savremene arhitekture, odlična saobraćajna povezanost, zatim moderan i luksuzan dizajn po uzoru na evropske metropole, čine VEZIR stambeno – poslovni objekat novim simbolom udobnog i modernog življenja.

 

[pdf-embedder url=“https://www.piscorealestate.com/wp-content/uploads/2018/11/KATALOG-VEZIR.pdf“ title=“KATALOG VEZIR“]

 

video

Slične nekretnine