Za izdavanje | Jednosoban stan | Podgorica
[email protected]
Izdavanje 250€ - Stanovi
56 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu ul. Admirala Zmajevića

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi starije gradnje u ulici Admirala Zmajevića. U tom delu  Starog Aerodroma gde se nalazi ova nekretnina imate jedan vrtić, dve osnovne škole, takođe u blizini imate i shopping centar i mnogobrojne markete. Nažalost zgrada nije obložena demit fasadom međutim zgrada je napravljena od dosta debelih zidova koji su veoma kvalitetni.

Enterijer i dizajn

Na samom ulazu u stan imamo prelepa blindirana vrata. Stan poseduje kuhinju sa svim kuhinjskim elementima, trpezariju zajedno sa dnevnim boravkom i naravno kupatilo. Što se tiče spavaće sobe napravljene su stepenice koje vode u sobu na sprat čiji je pod obložen drvetom i tu se nalazi bračni krevet. Takođe moramo da napomenemo da stan poseduje terasu koja ima dva izlaza jedan iz kuhinje, a drugi je iz dnevnog boravka. Terasa je velika i prostire se čitavom dužinom stana.

Uslovi izdavanja

Stan se prvenstveno iznajmljuje na period od godinu dana , što bi vlasnici preferirali, ali postoji mogućnost iznajmljivanja na kraći period uz dogovor o ceni. Ako vam se sviđa ova nekretnina, slobodno nas kontaktirajte i ako vam se sviđa naš rad i želite da biste reklamirali svoj objekat preko naše agencije to možete vrlo lako: [maxbutton id=“20″ ] 

 

Slične nekretnine

Оставите одговор