Za iznajmljivanje | Trosoban stan | Podgorica
P R O D A T O 500€ - Stanovi
102 3 Soba 2 Kupatila

Izdaje se trosoban stan u zgradi „Lordovka“ na duži period

Lokacija

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog jedno je od najboljih mesta za život u gradu. Prepuno zelenila , širokih šetnica, biciklističkih staza , puno mesta za piće kafe ili prodavnice. Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretnina je Starije zgrade  ali u vrlo dobrom stanju. Ulazi su održavani, a dva lifta pružaju udobnost. Zgrada nažalost nije obložena demit fasada , ali s obzirom da je izgrađen od kvalitetnih materijala i debelih zidova, sigurni smo da to neće biti nedostatak. Parking se nalazi u dvorištu, ali uprkos gužvi možete ga naći na godišnjem ili mesečnom nivou.

Enterijer i dizajn

Sobe su raspoređene u dve jedinice, sa velikim dnevnim boravkom, odvojenom kuhinjom i trpezarijom sa jedne strane i tri spavaće sobe , sa velikim kupatilom u drugom delu stana . Sobe su velike, dobro osvetljene. Osjećaj koji nikada ne varamo kada uđemo u ovaj stan pozitivan je. Osjećali smo se ugodno, vjerovatno zbog umirujućih tonova namještaja i zidovi . Ovde vam neće nedostajati prostora.

Stan je povoljno opremljen kvalitetnom opremom i nameštajem. Postoji sve što će vam trebati za duži boravak. Oprema u stanu bi bila dodeljena centralnom grejanju na struju s kojom treba biti oprezan, zbog potrošnje, ali s obzirom na to da je stan u dobrom položaju, nećete ga mnogo koristiti. Takođe postoje dve klime za letnje mesece i rekli bismo da je spoljni bravar vrlo dobar i da će biti dobar izolator.

Uslovi izdavanja

Stan se prvenstveno iznajmljuje na period od godinu dana , što bi vlasnici preferirali, ali postoji mogućnost iznajmljivanja na kraći period uz dogovor o ceni. Ako vam se sviđa ova nekretnina, slobodno nas kontaktirajte i ako vam se sviđa naš rad i želite da biste reklamirali svoj objekat preko naše agencije to možete vrlo lako:

[wpforms id=“1828″]

 

video
Izdavanje | Stanova | Podgorica

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja