Zemlja na Svetom Stefanu
Prodaja 6,000,000€ - Placevi
5956

Prodaja zemlje na Svetom Stefanu

Lokacija

Budva, Sveti Stefan – urbanizovano zemljište površine 5.956m2, sa plažom od 117m; Urbanizovano zemljište površine 5.956m2, sa 117m obale, na jednoj od najelitnijih lokacija na crnogorskom primorju. Urbanističko-tehnički uslovi omogućavaju izgradnju 5 turističkih vila maksimalne građevinske površine 5.835m2, do 3 sprata iznad zemlje.
Površina zemljišta: 5.956m2; Površina urbane parcele: 5.554,87m2; Indeks zgrada: 1,05; Indeks zauzetosti zemljišta: 0,35; Maksimalna površina za izgradnju (GBA): 5.835m2; Maksimalna površina zemljišta u izgradnji: 2.084,60m2; Vrste objekata dozvoljenih za izgradnju: turističke vile; Sprat: 3 nadzemne etaže.

Naše mišljenje

Parcela se nalazi na Svetom Stefanu na prelijepom mjestu sa pogledom na more. Ukoliko volite mirno mjesto okruženo zelenilom ovo mjesto je prava investicija za Vas! Sveti Stefan predstavljaju odličnu lokaciju koja se nalazi u blizini Budve sa jedne strane, a sa druge strane su Sutomore i Bar, takođe veoma blizu. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine