• Luksuzni stanovi u Bečićima
 • Luksuzni stanovi u Bečićima
 • Prodaja stanova- Bečići-Novogradnja
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići-Novogradnja
Jednosobni apartmani u Bečićima – Novogradnja
piscorealestate@gmail.com
Prodaja 141,780€ - Stanovi
68 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosobni apartman od 68m2 – Novogradnja sa pogledom na brdo (3 ista sa različitim cijenama)

Lokacija

prodaja luksuznih stanova u bečićimaApartmani se nalaze u zatvorenom kompleksu na blagom uzvišenju sa kojeg se pruža prelijep pogled na more i brda u Bečićima. To je jedinstven objekat koji oduševljava svojom ljepotom i elegancijom. Nalazi se u blizini magistrale i udaljen je 200 metara od plaže. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina.Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa.

Unutrašnjost

prodaja stanova budva crnagora novogradnja bečićiStan ima 68m2 sa pogledom na brdo. Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Velike površine su obložene prirodnim kamenom koji odgovara mediteranskom stilu gradnje. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom i objezbeđenjem. Svi apartmani /stanovi su useljivi. U sklopu objekta postoje parking mjesta i mogu se kupiti po cijeni od 21000 do 23000 €.

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su 117300e; 136000e; i namješten 141780e; u zavisnosti od spratnosti sa pogledom na brdo. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Mapa

Agent Jednosobni apartmani u Bečićima – Novogradnja

  Jednosobni apartman od 68m2 - Novogradnja sa pogledom na brdo (3 ista sa različitim cijenama) Lokacija
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор