• Prodaja stanova Petrovac-Novogradnja
  • Prodaja stanova Petrovac
  • Prodaja stanova Petrovac
  • Prodaja stanova Petrovac
  • Prodaja stanova Petrovac - Novogradnja
Dvosoban apartman 93m2 | Novogradnja | Petrovac
[email protected]
P R O D A T O 126,000€ - Stanovi
93 2 Bedrooms 2 Kupatila 2020 Godina izgradnje

Dvosoban apartman u Petrovcu sa prelijepim pogledom na grad

Lokacija

prodaje se trosoban stan u petrovcuApartmani se nalaze u okviru prelijepog stambenog naselja u Petrovcu. Živopisan zaliv, okružen maslinicima i borovom šumom predstavlja idealnu lokaciju za ljude koji vole miran, ali i luksuzan život. Odaljen je od Budve na samo 17km, od Podgorice i aerodroma Podgorica 47km, a od tivatskog aerodroma 38km. Apartmani su odaljeni 350m od mora, a sam centar grada je veoma blizu. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, poslovni prostori, hoteli, a u samom gradu se može pronaći i besplatni parking. U Petrovcu se nalazi veliki broj istorijskih lokacija, kao i na samoj Rivijeri, prelijepe plaže, restorani i mjesta za zabavu.

Unutrašnjost

prodaja stanova petrovac luskuzni po povoljnim cijenamaApartman je veličine 93m2: dnevna soba sa kuhinjom, 2 spavaće sobe sa dva kupatila, terasa sa pogledom na grad, 2 hodnika. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Stambeni kompleks pruža sve za ugodan boravak tokom cijele godine. Apartman je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Kompanija za upravljanje pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i održavanje čistoće i reda u kompleksu. Takođe za one koji žele postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života investitor osigurava sigurnost stanovnika i njihovih vozila. Svi stanovi su građeni po modernom dizajnu koristeći najsavremeniju tehnologiju i savremene materijale. Ovaj kompleks ispunjava najstrožije zahtjeve evropskih građevinskih standarda.

Naše mišljenje

Sigurnost, odličan vazduh, prekrasan pogled i blizina mora čine kompleks ugodnim mjestom za boravak i opuštanje. A što se tiče odnosa cijene i kvaliteta – ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori na koju smo do sada naišli u Petrovcu.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

petrovac novogradnja prodaja stanova