• Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
  • Nekretnine - Budva
Dvosobni stan u kompleksu sa VIP uslugama
P R O D A T O 196,403€ - Stanovi
87,29 2 Bedrooms 2 Kupatila

Dvosobni stan 87,29m2 u prelijepom kompleksu u Bečićima sa bazenom i dodatnim sadržajima

Lokacija

prodaja stanova crna gora novogradnja budva bečićiApartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa na blagom uzvišenju sa kojeg se pruža prelijep pogled na more i brda u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane s panoramskim pogledom na more i apartmane vrhunskog kvaliteta sa jednom, dvije ili tri spavaće sobe veličine od 51 do 430 m2. Uživajte u jutarnjoj šolji kafe na svojoj terasi sa fantastičnim pogledom na zaliv Bečića, netaknuto jadransko more i legendarno ostrvo Sveti Stefan. Nalazi se u blizini magistrale i udaljen je 300 metara od plaže. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina.Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, apartmani su odmah useljivi. U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda.

Unutrašnjost

prodaja luksuznih stanova u budvi nekretnine budvaStan ima 87,29m2 sa prelijepim pogledom. Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom i objezbeđenjem. Svi apartmani /stanovi su useljivi. 

Svi kupci mogu uživati u dodatnim sadržajima:

– 2 privatna nezavisna bazena 
– 1 bazen sa grijanjem 
– vodena špilja 
– 75m2 bar u okviru bazena 
– 83m2 fitness studio
– 138 m2 Spa Centar 
– jacuzzi u spa centru za 10 osobe
– Sauna 
– hamma / parno kupatilo 
– tursko kupatilo
– massage room
– relaxation room 
– igraonica za djecu
– recepcija dostupna 24 sata
– soba za zabavu (biliar soba i slicno)
– shuttle service / prevoz do plaže i aerodrum
– laundry service 
– mogućnost individulanog plana
– prostor za sjedenje sa vanjskim kaminom, 
– kompletni video nadzor celog objekat, po želji u stanu
– security / portir 24 sata
– yacht and car rental 
– vip service
– zatvorena  parking mjesta/garaže sa video nadzorom
– profesionalna firma za  održavanje objekta.

Naše mišljenje

dvosoban luskuzan stan u bečićima budva nekretnine crna goraFascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Ono što nas je oduševilo jeste veliki broj dodatnih sadržaja koji čine ovaj kompleks veoma atraktivnim kako za kupce, tako i za lokalno stanovništvo. Stambeni kompleks vam daje sve na jednom mestu, tako da imate osećaj da se nalaze u luksuznom odmaralištu, što je i cilj kreiranjem ovog objekta. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

dvosoban luskuzan stan u bečićima budva nekretnine crna gora