• Prodaja apartmana Dukley
 • Prodaja apartmana Dukley
 • Prodaja apartmana Dukley
 • Prodaja apartmana Dukley
Ekskluzivan trosobni apartman na poluostvu – Budva
piscorealestate@gmail.com
Prodaja 1,250,000€ - Stanovi
167 3 Bedrooms 3 Kupatila

Ekskluzivan trosobni apartman na poluostvu Zavala u okviru ekskluzivnog kompleksa Dukley

Lokacija

crna gora prodaja nekretnina na izuzetnoj lokaciji budvaZaklonjen u mediteranskoj šumi od cedra, palme, čempresa i maslina u srcu crnogorske budvanske rivijere, Dukley Gardens najnovija je i najočekivanija, premijerna stambena zgrada. Sofisticiran obalni kompleks na živopisnom poluostrvu Zavala s panoramskim pogledom na kobaltno more, veličanstvene planinske vrhove i očaravajuću staru gradsku četvrt Budve iz 15. vijeka; jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Sa okruženjem koje suparuje susjednu Italiju i Grčku zbog prirodnih lepota, obalnih znamenitosti i istorijskog šarma, Dukleiev savremen, ekološki svestan dizajn kombinuje rafinirane materijale, prostrane podove i najsavremeniju tehnologiju. Sva neophodna infrastruktura i sadržaji kao što su lokalna pijaca, prodavnice, škola, sportski i rekreacioni sadržaji nalaze se u blizini.

Unutrašnjost

Unaprijeđen naprednom infrastrukturom, sveobuhvatnim uslugama, privatnom plažom i elegantnom marinom od 300 ležajeva, ova sigurna i ekskluzivna rezidencijalna enklava zadnja je riječ u profinjenom priobalnom životu. Stan ima ukupnu površinu od oko 167m2 i sadrži tri spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak i trpezariju, veliku terasu i tri kupatila.  Do mora je potrebno pješice oko dvije minute.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernium standardima. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi Izdavanja

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

 

Agent Ekskluzivan trosobni apartman na poluostvu – Budva

  Ekskluzivan trosobni apartman na poluostvu Zavala u okviru ekskluzivnog kompleksa Dukley Lokacija
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор