• Jednosoban u Master kvartu na petom spratu (1 of 4)
  • Jednosoban u Master kvartu na petom spratu (2 of 4)
  • Jednosoban u Master kvartu na petom spratu (3 of 4)
  • Jednosoban u Master kvartu na petom spratu (4 of 4)
  • Jednosoban u Master kvartu na petom spratu (4 of 4)1
Izdaje se dvosoban stan u Master kvartu 69m2+Garažno mjesto
Студентска, Крушевац, Podgorica, Podgorica Capital City, 810000, Montenegro
I Z D A T O 500€ - Stanovi
69 2 Bedrooms 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan u Master kvartu 69m2+Garažno mjesto

Lokacija

Stan se nalazi u potpuno novoj zgradi u Master kvartu, jednoj on trenutno najtraženijih lokaciji u gradu. Stan je dobre spratnosti i gleda na dvorišnu stranu pa je ušuškan i ima svoj mir. U City kvartu, koji se nalazi odmah prekoputa, ima sve potrebno, kafići, restorani, butuci, brze hrane… Stan je nenamješten i dobra je opcija za kancelarijski prostor kakvih već ima u samoj zgradi ali i čitavom kvartu. Tu su i dva najveća tržna centra u gradu Delta City i City mall, a na samo nekoliko minuta šetnje možete se opustiti u miru parka ispred fakulteta kao i tološke šume.

Enterijer i dizajn

Već pri samom ulasku u stan vidi se da je sve rađeno vrlo kvalitetno i moderno. Iz hodnika u koji se prvo ulazi sa lijeve strane su vrata koja vode u veliku prostoriju gdje su spojeni dnevni boravak, trpezarija i kuhinja. U toj prostoriji se nalazi i izlaz na balkon. Čitav stan je stoga veoma lijepo osvijetljen. Klimatizovan je, sa postavljenom tuš kabinom u kupatilu.

Stan je nenamješten i dobra je opcija kao kancelarijski prostor.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, a po zahtevu vlasnika potrebno je dati depozit, i postoji varijanta ako klijent želi da plati godinu unaprijed da se cijena koriguje. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija, i zakažite svoj termin za obilazak ovog stana.

Mapa

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine