• Garsonjera, Stari, Veljka Vlahovica-0072
  • Garsonjera, Stari, Veljka Vlahovica-0070
  • Garsonjera, Stari, Veljka Vlahovica-0074
  • Garsonjera, Stari, Veljka Vlahovica-0075
Izdaje se garsonjera na Starom aerodromu 27m2
Veljka Vlahovića, Stari Aerodrom, Podgorica, Podgorica Capital City, 20000, Montenegro
I Z D A T O 250€ - Garsonjera
27 1 Kupatilo

Izdaje se garsonjera na Starom aerodromu 27m2

Lokacija

Garsonjera se nalazi na Starom aerodromu blizu fudbalskog saveza na Ćemovskom polju. Ovaj dio grada je u ekspanziji i postaje sve atraktivnija destinacija. U neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Voli i razni drugi supermarketi kao i mnogo novootvorenih popularnih kafića i restorana. Ugodno je mjesto i za studente univerziteta Mediteran koji je na samo nekoliko minuta hoda.

Enterijer i dizajn

Stan je ukusno uređen sa odličnim rasporedom. Odiše toplinom doma i pruža pun ugođaj. Garnitura u dnevnoj sobi se razvlači a tu su i manji trpezariski sto sa stolicama i televizor. Ima i dva velika ormana za odlaganje stvari. Kupatilo je moderno opremljeno sa instaliranom tuš kabinom i veš mašinom.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, a po zahtevu vlasnika potrebno je dati depozit, i postoji  varijanta ako klijent želi da plati godinu unaprijed da cijena koriguje. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija, i zakažite svoj termin za obilazak ovog stana.

Mapa

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine