• Stan kod 5 udovica (6 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (12 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (4 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (10 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (3 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (7 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (9 of 12)
  • Stan kod 5 udovica (1 of 12)
Izdaje se Jednosoban stan kod 5 Udovica 65m2
Kod 5 Udovica
I Z D A T O 400€ - Stanovi
65 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban stan kod 5 Udovica 65m2

Lokacija

Stan se nalazi Preko Morače, na odličnoj lokaciji, odmah pored Pet Udovica. Na pet minuta su Ekonomski i Pravni Fakultet i Fakultet političkih nauka dok je strogi centar grada 10-15 minuta hoda udaljen. U blizini su marketi, pošta, banke, kafići a oko zgrade ima dosta parking prostora.

Enterijer i dizajn

Ovaj veliki jednosoban stan od 65m2 je veoma prostoran i lijepo uređen. U dnevnoj sobi su dvosjed i trosjed kao i dvije komode, od kojih je na jednoj postavljen TV. Mala trpezarija osunčana suncem kroz prozor na plafonu je veoma prijatna. Kuhinja je odlično opremljena sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i uređajima. Kroz prostran hodnik sa velikim ogledalom dolazi se do spavaće sobe sa francuskim ležajem, noćnim ormarom i ugradnim ormarom. Kupatilo ima tuš kabinu i veš mašinu.

Stan se nalazi u potkrovlju i ima dosta prozora na plafonu što ovaj stan čine veoma neobičnim i lijepim. Klimatizovan je, ima interfon a zgrada ima lift. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara- Administrator

Administrator

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Administrator

Tatjana Cupara- Administrator