• Preko morace 300 (3 of 4)
  • Preko morace 300 (1 of 4)
  • Preko morace 300 (4 of 4)
  • Preko morace 300 (2 of 4)
Izdaje se Jednosoban stan Preko Morače 54m2
Vasa Raičkovica
I Z D A T O 300€ - Stanovi
54 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban stan Preko Morače 54m2

Lokacija

Stan se nalazi Preko Morače, preko puta Elektrotehničke škole. Odlična lokacija za život, sa mnogo supermarketa, banaka, kafića, restorana, poslovnih prostora, u blizini su i Pravni Fakultet, Ekonomski fakultet i Fakultet političkih nauka. Strogi centar grada je na svega deset minuta pješke.

Enterijer i dizajn

Ovaj stan od 54m2 ima prostranu dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom i komodom sa plazma TV-om. Trpezarija ima veliki sto sa šest stolica a kuhinja sve neophodne kuhinjske elemente i uređaje uključujući i mašinu za sude. Velika spavaća soba ima udoban bračn krevet kao i duboki garderober. Kupatilo je lijepo sređeno i ima veliku veš mašinu. Stan je klimatizovan, izalzi na jednu terasu. Orijentisan je istočno. Zgrada ima lift, a ispred ima dosta parkinga.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Tatjana Cupara- Administrator

Administrator

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Administrator

Tatjana Cupara- Administrator