• nekretnine crna gora (4 of 6)
  • nekretnine crna gora (1 of 6)
  • nekretnine crna gora (2 of 6)
  • nekretnine crna gora (5 of 6)
  • nekretnine crna gora (6 of 6)
  • nekretnine crna gora (3 of 6)
Izdaje se jednosoban stan u Gornjoj Gorici | Podgorica
I Z D A T O, Izdavanje 250€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan u Gornjoj Gorici 50m2

Lokacija

Stan se nalazi na samo 2 minuta od kružnog toka koji je na Nikšićkom putu, a Delta City je 5 minuta udaljen od Vaseg stana. Zaista dobra lokacija jer je mirno i tiho, a u isto vrijeme i brzo stižete na određene lokacije. Takođe market je na samo par minuta hodom udaljen od zgrade.

Enterijer i dizajn

Stan je opremljen sa potpuno novim stvarima koje su pod garancijom. U sklopu cijene stana uračunate su voda, odražavanje ulaza, internet i televizija (u pitaju je paket EON opticki), takođe tu su dva smart televizora koja imaju preko 150 kanala. Cijena stana može biti korigovana ukoliko su u pitanju ozbiljni zakupci. Stan se sastoji od dnevne sobe sa prelijepim nameštajem i smart televizorom, takođe tu je i trpezarijski sto sa stolicama kao i kuhinja sa svim kuhinjskim elementima i uređajima. Spavaća soba je potpuno opremljena sa velikim bračnim krevetom, smart televizorom i ormanom za stvari. U sklopu stana dobijate i parking mesto tako da je ovo odlična ponuda za Vas.

Posebna napomena: stan se izdaje samo za samce. 

Uslovi izdavanja

Stan se iznajmljuje na najmanje godinu dana na zahtev vlasnika, a obavezno je dati depozit na samom početku (depozit je u iznosu od jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisati ugovor na najmanje godinu dana, a ključeve možete preuzeti odmah nakon potpisivanja ugovora. Ako vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator