• nekretnine crna gora (1 of 4)
  • nekretnine crna gora (2 of 4)
  • nekretnine crna gora (3 of 4)
  • nekretnine crna gora (4 of 4)
Izdaje se lijepa garsonjera u City Kvartu kod Soko gym-a | Podgorica
I Z D A T O 220€ - Garsonjera
27 1 Kupatilo

Izdaje se lijepo opremljena garsonjera u City Kvartu kod Soko Gym-a 27m2

blankLokacija

Stan se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu – City Kvartu, u zgradi Cijevne komerc, ulaz pored Soko – Gyma. Idealna je lokacija za stanovanje, s obzirom na to da se nalazi tačno preko puta kafe pizzerije Sicilija, marketa Idea, Aroma i hypermarketa Voli, a tu su i brojne brze hrane i kafići. Na svega pet minuta hoda su i dva tržna centra – Delta City i City Mall.

blankEnterijer i Dizajn

Stan je veoma lijepo opremljen i dekorisan, kako bi se stanari osjećali što ljepše i prijatnije. Velika ugaona garnitura je jako udobna i razvlači se. Idealno mjesto za odmor i gledanje omiljenih filmova na plazma TV-u. Tu su i mala trpezarija i kuhinja opremljena svim neophodnim kuhinjskim aparatima uključujući i mašinu za sude. Kupatilo je prilično prostrano, sa tuš kabinom i velikom veš mašinom. Zgrada ima interfon i lift, redovno se održava a stan posjedu i klima uređaj.

blankUslovi izdavanja

Garsonjera se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, obavezno je dati depozit pri rentiranju koji je u visini jedne mesečne kirije. Ukoliko vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Izdaje se lijepa garsonjera u City Kvartu kod Soko gym-a | Podgorica

Izdaje se lijepo opremljena garsonjera u City Kvartu kod Soko Gym-a 27m2 Lokacija Stan…
Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Оставите одговор