• Garsonjera Momisici
  • Garsonjera Momisici-2
  • Garsonjera Momisici-4
  • Garsonjera Momisici-3
  • Garsonjera Momisici-5
Izdaje se lijepo namještena garsonjera 26m2 u Momišićima
Serdara Jola Piletića, Podgorica, Podgorica Capital City, 80001, Montenegro
I Z D A T O 300€ - Garsonjera
26 1 Kupatilo 1 Garaža

Izdaje se lijepo namještena garsonjera 26m2 u Momišićima

Lokacija

Garsonjera se nalazi u blizini solitera 5 udovica i Vezirovog mosta. U mirnom je dijelu, u ulici koja nije prometna ali je lijepo povezana sa Bulevarom Jola Piletića. Sama zgrada ima svoj parking, tako da je to dodatna pogodnost ove lokacije. U blizini su pekara, market, ali i mnogo drugih objekata različite namjene. Do centra grada, Hrama, City kvarta, stiže se za samo nekoliko minutta. U blizini su takođe Pravni i Ekonomski fakultet.

Enterijer i dizajn

Garsonjera je lijepo uređena, sa ukusom, kada su u pitanju i namještaj i cijeli ambijent. Zidovi su urađeni posebnom tehnikom, kao i kamenom, podovi su kvalitetni. Posjeduje ležaj koji se razvlači, trpezarisjki sto i stolice, a kuhinja je opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. Kupatilo je takođe lijepo uređeno, sa tuš kabinom i mašinom za pranje veša. U hodniku je veliki orman. Balkon je prostran i preko njega je garsonjera dovoljno osvijetljena. Posjeduje TV i klima uređaj.

Nalazi se u zgradi koja ima lift, a ulaz je veliki, čist i održavan. Nekretnina koju vrijedi pogledati.

Uslovi izdavanja

Garsonjera se izdaje na minimum godinu dana, na zahtjev vlasnika. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Jelena Jokanović – Agent za nekretnine

Agent za nekretnine

Jelena je veoma strpljiva i staložena da sasluša vaše zahtjeve i najbolje će vam odgovoriti na vaše nedoumice oko prodaje…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Agent za nekretnine

Jelena Jokanović – Agent za nekretnine