• nekretnine crna gora (1 of 16)
 • nekretnine crna gora (2 of 16)
 • nekretnine crna gora (3 of 16)
 • nekretnine crna gora (7 of 16)
 • nekretnine crna gora (5 of 16)
 • nekretnine crna gora (6 of 16)
 • nekretnine crna gora (8 of 16)
 • nekretnine crna gora (9 of 16)
 • nekretnine crna gora (10 of 16)
 • nekretnine crna gora (11 of 16)
 • nekretnine crna gora (13 of 16)
 • nekretnine crna gora (15 of 16)
 • nekretnine crna gora (16 of 16)
 • nekretnine crna gora (14 of 16)
Izdaje se lux dvosoban stan u Capital Plazi | Podgorica
I Z D A T O 1,700€ - Stanovi
116 2 Bedrooms 3 Kupatila 2 Garaže

Izdaje se lux dvosoban stan u Atlas Capitalu 116m2

Lokacija

Moderan, atraktivno projektovan i jedinstven, ovaj multifunkcionalni kompleks zadovoljava sve potrebe profesionalnog i porodičnog života. To je budućnost arhitekture, autonomni univerzum, tehnički najsavršeniji objekat, koji je Crna Gora ikada imala. To je mjesto u Podgorici, gdje se poslovne djelatnosti, kulture i nacije mogu zaista povezati, komunicirati i sarađivati. Ovaj energetski efikasni, ultra moderni građevinski kompleks sadrži luksuzne stanove, kafiće, prefinjene restoraneekskluzivne butike, podzemni parking, najsavremeniji sistem upravljanja objektom, bezbjednosne sisteme i sisteme informacione tehnologije (IT), kao i mnoge druge sadržaje. Kancelarijski prostori za iznajmljivanje, svih oblika i veličina, smješteni su unutar objekta The Capital Plaza. Između njih se nalazi poslovni hotel – CUE Podgorica sa sopstvenim lounge barom. Sve ove karakteristike zajedno čine objekat The Capital Plaza posebnim i jedinstvenim mjestom, središtem ozbiljnog biznisa i privilegovanog životnog stila u Podgorici, u Crnoj Gori i na Balkanu.

Enterijer i dizajn

Stan je opremljen fasadnom bravarijom vrhunskog kvaliteta koja omogućava visoku propustljivost sunčeve svjetlosti i istovremeno visok stepen toplotne i zvučne izolacije. Visoki plafoni pružaju osjećaj slobode i komfora i posebnu dimenziju uživanja. Stan je dvosoban i ima tačno 116 m2, veliki hodnik koji Vas sprovodi do ostalih prostorija. Stan posjeduje sušionu sa manjim gostinjskim wc-om, velika dnevna soba koja je zaista ogromna ima veliku garnituru sa najnovijim smart televizorom, tu je i trpezarijski sto sa stolicama, kao i moderna kuhinja sa svom mogućom bijelom tehnikom. Jedna izuzetno dobra stvar kod ovog stana jeste što svaka soba ima zasebno kupatilo kao i plazma televizor. Jedina razlika jeste što glavna soba koja je veća ima balkon koji gleda na dvorišnu stranu zgrade, i takođe ima prostoriju koja je kao garderober i iz garderobera imate ulaz u kupatilo. Ogromna vrlina ovog stana jeste to što je dvostrano orijentisan, jedna strana je istočna, a dok je druga zapadna tako da imate pogled i na dvorišnu stranu zgrade i na glavnu ulicu. Uz cijenu stana pri rentiranju dobijate i dva garažna mjesta.
U cilju ostvarenja kreativnog, zdravog i ispunjenog životnog stila svim stanarima je na raspolaganju bezbroj mogućnosti za rekreaciju i opuštanje – najveći fitness centar u gradu, wellness and spa, salon ljepote, uživanje u gastraonomskim specijalitetima naših prefinjenih restorana, šoping.

U The Capital Plaza centru pružaju ugodnost privilegije života i poslovanja na lokaciji koja je u poslovnom-administrativnom jezgru Podgorice, ali i u urbanom, modernom dijelu gdje se nalaze državne institucije, poznati restorani, caffe-barovi, butici i još mnogo toga.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, obavezno je dati depozit u samom startu i potpisivanje ugovora na minimum godinu dana. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina ili želite da oglasite Vašu kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator