• Poslovni Bokeska 60-0189
  • Poslovni Bokeska 60-0188
  • Poslovni Bokeska 60-0190
  • Poslovni Bokeska 60-
  • Poslovni Bokeska 60-752
  • Poslovni Bokeska 60-0207
  • Poslovni Bokeska 60-0208
Izdaje se odličan poslovni prostor 60m2 u centru grada
Бокешка, Podgorica, Podgorica Capital City, 81110, Montenegro
Izdavanje 800€ - Poslovni prostori
60

Izdaje se odličan poslovni prostor 60m2 u centru grada

Lokacija

Poslovni prostor nalazi se u Bokeškoj ulici , u samom centru Podgorice. U pitanju je zgrada novije gradnje, sa veoma urednim ulazom. U samoj ulici je veliki broj kafića, a u okruženju sve bitne institucije. Lokacija je dobra za svaku vrstu kancelarijskog poslovanja jer je prometna, prepoznatljiva, i lako dostupna.

Enterijer i dizajn

Ovaj poslovni prostor je površine 60m2, sastoji se iz dvije veće prostorije, prijemnog dijela, i dva toaleta. Dvije veće prostorije imaju velike prozore na kojima su postavljene rolo zavjese, i obe prostorije su takođe klimatizovane novim klima uređajima. Jedan toalet nalazi se u jednoj od ove dvije prostorije, a drugi je u hodniku odmah pored prijemnog dijela prostora. Raspored prostorija daje različite mogućnosti u namjeni ovog prostora- notarska ili advokatska kancelarija, lekarska ordinacija, modni atelje… Prostor je potpuno nov, podovi i stolarija su veoma kvalitetni, sve prostorije su klimatizovane- zaista veoma dobar prostor na odličnoj lokaciji.

U cijenu zakupa ulazi parking mjesto koje se nalazi na parkingu kod Hitne pomoći. Zakupac plaća PDV.

Uslovi izdavanja

Poslovni prostor se izdaje na minimum godinu dana. Ukoliko Vam se svidjela ova ponuda kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Jelena Jokanović – Agent za nekretnine

Agent za nekretnine

Jelena je veoma strpljiva i staložena da sasluša vaše zahtjeve i najbolje će vam odgovoriti na vaše nedoumice oko prodaje…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Agent za nekretnine

Jelena Jokanović – Agent za nekretnine