• Poslovni kod hotela Resurs (1 of 5)
  • Poslovni kod hotela Resurs (2 of 5)
  • Poslovni kod hotela Resurs (3 of 5)
  • Poslovni kod hotela Resurs (4 of 5)
  • Poslovni kod hotela Resurs (5 of 5)
Izdaje se poslovni prostor 182m2 u Bloku 9
Ђока Мирашевића, Podgorica, Podgorica Capital City, 810000, Montenegro
Izdavanje 2,000€ - Poslovni prostori
182

Izdaje se poslovni prostor 182m2 u Bloku 9

Lokacija

Prostor se nalazi u novijoj zgradi u Bloku 9. Na dobroj je lokaciji jer se na drugom kraju ulice izlazi na Dalmatinsku ulicu pa je vrlo prometno i pruža razne mogućnosti. Prostor se nalazi na ćošku zgrade pa postoji i mogućnost za otavaranje kafića ili restorana sa baštom. Može se i pregraditi jer ima mogućnost za dva zasebna ulaza pa se u dogovoru sa vlasnikom može zakupiti samo jedan dio prostora.

Enterijer i dizajn

Objekat je u sivoj fazi pa se može primijeniti kojoj bilo funkciji. Veoma su visoki plafoni na prvom nivou a postoji i suteren. Od 182m2 koliki je prostor 82m2 je na prvom nivou a 100m2 u suterenu. I suteren je izdijeljen na manje prostorije pa se može koristiti za zasebne magacine.

Uslovi izdavanja

Poslovni prostor se izdaje na minimum godinu dana, a po zahtevu vlasnika potrebno je dati depozit, i postoji varijanta ako klijent želi da plati godinu unaprijed da se cijena koriguje. Ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija, i zakažite svoj termin za obilazak ovog objekta.

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

Prihvatam kolačiće *

WhatsApp Call Now Loading...
Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор

  • sr
    • en
Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine