• nekretnine crna gora (3 of 7)
  • nekretnine crna gora (4 of 7)
  • nekretnine crna gora (2 of 7)
  • nekretnine crna gora (7 of 7)
  • nekretnine crna gora (5 of 7)
  • nekretnine crna gora (1 of 7)
  • nekretnine crna gora (6 of 7)
Jednosoban luksuzni stan za izdavanje u Zagoriču u zgradi Zeta Gradnje – Podgorica
I Z D A T O 1€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban luksuzni stan u zgradi Zeta Gradnje – 45m2

Lokacija

Stan je na odličnoj poziji u  Zagoriču, generalno se nalazi na samom početku Zagoriča u novoj zgradi zeta-gradnje koja poseduje demit fasadu. U zgradi takođe imate market za trgovinu, takođe oko zgrade imate dosta i parking mesta, a i pumpa je odmah preko puta vaše zgrade. Takođe ostale lokacije Vam nisu puno udaljene kao što su Centar, Preko Morače, Gorica C, Stari Aerodrom …

Enterijer i dizajn

Stan je luksuzno opremljen i prelijepo dizajniran, poseduje veliku dnevnu sobu sa lijepo opremljenim nameštajem. Tu je i trpezarija sa stolom i stolicama kao i kuhinja sa svim kuhinjskim elementima i bijelom tehnikom, pored ovih prostorija tu je i spavaća soba koja ima prelep bračni krevet i orman za skladištenje stvari, a naravno da ne izostavimo i kupatilo koje je potpuno opremljeno.

Uslovi izdavanja

Stan se iznajmljuje na najmanje godinu dana na zahtev vlasnika, a obavezno je dati depozit na samom početku (depozit je u iznosu od jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisati ugovor na najmanje godinu dana, a ključeve možete preuzeti odmah nakon potpisivanja ugovora. Ako vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator