• www.piscorealestate.com (13)
  • www.piscorealestate.com (12)
  • www.piscorealestate.com (10)
  • www.piscorealestate.com (9)
Jednosoban stan sa garažom / Izdavanje
I Z D A T O 400€ - Garsonjera, Stanovi
47 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža 2010 Godina izgradnje

Jednosoban stan u Srcu Budve – 47m2 + garaža / IZDAVANJE

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini centra grada i budvanskog bulevara. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova čini ovu lokaciju atraktivnom. Zgrada se nalazi u naselju Rozino.  Izdaje se sa namještajem. Svi papiri su uredni. Pješačka udaljenost do prodavnica, kafića, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pješačkoj udaljenosti.

U pitanju je luksuzno namješten jednosoban stan, površine 47 m2, na 1. spratu. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, hodnika, kupatila i terase. Uz stan je uključena i kvalitetna garaža od 11 m2. Zgrada je izgrađen po veoma visokim standardima, Sastoji se od 128 stambenih jedinica (12 penthouse stanova), 11 poslovnih i kancelarijskih prostora, 129 garažnih mjesta za automobile, 24 garažna mjesta za mopede i 20 podrumskih prostora. Spoljašnjost objekta čini strukturalna fasada od nisko emisionog stakla, a dio je sagrađen kao vjetrena kamena fasada u dvije boje, sa elementima alubonda i kontaktne fasade. Na stanovima su ugrađeni najsavremeniji šiber sistemi od aluminijuma. Takođe, postavljen je sistem zaštite od sunca, tzv. antiskrin sistemi, napravljeni od najkvalitetnijih materijala nepropusnih na UV zrake. Zgrada posjeduje sistem protivpožarne automatske dojave požara, splinkler sistem u garažama i poslovnim prostorima, klima sistem, multi-split sistem i VRV sistem grijanja i hlađenja i strukturalni kablovski sistem. Komunikacija u objektu se vrši putem liftova i to sa šest u stambenom dijelu i jedan u poslovnom dijelu zgrade, što omogućava stanarima visoku frekventnost i brz pristup stanovima i privatnim garažama. Ulazi u horizontalne i vertikalne komunikacije (stepeništa) su obloženi granitom.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijalima. Atraktivna lokacija je ono što čini ovaj stan interesantnim. U blizini se nalazi policijska stanica, dom zdravlja, vatrogasna stanica, opština, dvije osnovne škole, srednja škola, veliki broj marketa. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi izdavanja

Izdaje se za gotovinu na mjesečnom nivou od 400e.  Predstavnik Pisco Real Estate agencije će vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

Slične nekretnine

Оставите одговор