• Jednosoban centar Nikic (5 of 5)
  • Jednosoban centar Nikic (2 of 5)
  • Jednosoban centar Nikic (3 of 5)
  • Jednosoban centar Nikic (4 of 5)
  • Jednosoban centar Nikic (1 of 5)
Jednosoban stan za izdavanje u zgradi Nikić 50m2
kralja nikole podgorica
I Z D A T O 550€ - Stanovi
1 Soba 1 Kupatilo 50

Jednosoban stan za izdavanje u zgradi Nikić 50m2

Lokacija

Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretnina je udaljena svega par stotina metara od glavne ulice i gradskog trga. Objekat je gradjen od najboljih materijala i predstavlja primjer dobre gradnje. Cjelokupno zdanje je staro oko 10-ak godina ali se to ni najmanje ne primjećuje. Široki ulazi, obezbijedjeni kamerama i sigurnosnim vratima dodatno ulivaju utisak sigurnosti i kvaliteta. Pozicija zgrade je takva da se pruža pogled na predivan krajolik rijeke ” Ribnice ” i gradskog jezgra. Sa ovog mjesta se stiže lako do svih djelova grada.

Enterijer i dizajn

Zgrada je novije gradnje i posjeduje demit fasadu izuzetno je kvalitetna i važi za jednu od najkvalitetnijih zgrada u Podgorici. Stan je jednosoban, posjeduje veliku dnevnu sobu sa prelijepom garnituromplazma televizorom i tu je kuhinja koja je dosta velika i ima sve kuhinjske elemente. Spavaća soba je dosta velika i posjeduje orman i bračni krevet. Stan poseduje lijepu terasu koja ima dva izlaza iz dnevne sobe i iz spavaće sobe.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Milan Pavličić – agent za nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan  Pavličić Milan je veoma ekspeditivan, predusretljiv i precizan i neće gubiti vaše vrijeme. Zatražite sve informacije i dobićete ih u…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...
Mapa

Slične nekretnine

Milan Pavličić - agent za nekretnine

Milan Pavličić – agent za nekretnine