• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Jednosobni apartman u novom kompleksu 40,84m2
Prodaja 89,848€ - Garsonjera, Stanovi
40,84 1 Soba 1 Kupatilo 2021 Godina izgradnje

Jednosobni apartman u novom kompleksu u Bečićima

Lokacija 

Apartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa  u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane sa prelijepim pogledom kako na grad tako i na more. Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda. Ovo je mjesto gdje se miješa planinski vazduh sa morskim, stvarajući jedinstvenu mikroklimu koja nije samo prijatna, već i dobra za zdravlje.  Pažljivo izabrana lokacija za projekat je savršena za odmor, jer je sve na udaljenosti koja je lako dostupna: na plaži ste za osam minuta pješke, u restoranu za 10, a do prehrambene radnje i apoteke za samo 5 minuta od kompleksa.

Unutrašnjost

Apartman ima 40,84m2. Apartmani nijesu opremljeni, već se prodaju bez namještaja (fotografije koje su prikazane su renderi). Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom. Svi apartmani će biti useljivi do polovine 2021. godine.  Upravo ovdje se nalaze novi ekskluzivni apartmani, sa velnes i spa centrom, sa sledećim sadržajima:  velnes centar, spa centar, sala za treninge sa savremenom opremom, igraonica za djecu svih uzrasta, lobi sa recepcijom 24 sata. Apartmani su organizovani u tri tipa : jednosobni, dvosobni i studio apartmani. Objekat sadrži i 8 garažnih mjesta. 

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Jednosobni apartman u novom kompleksu 40,84m2

  Jednosobni apartman u novom kompleksu u Bečićima Lokacija  Apartmani se nalaze u okviru prelijepog…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор