Kuća na dva nivoa | Nekretnine Crna Gora
Zabjelo, Podgorica, Podgorica Capital City, 81106, Montenegro
Izdavanje 1€ - Kuće
302 4 Bedrooms 3 Kupatila 1 Garaža 2017 Godina izgradnje 600

Kuća  koja će ispuniti sva vaša očekivanja za udobnošću i komforom

Lokacija

Kuća se nalazi na samo 5 minuta vožnje od velikog tržnog centra ” Delta “. Kuća je u mirnom okruženju i nalazi se na kraju slijepe ulice, što budućim stanarima garantuje mir i intimu. Ogradjena je lijepom zidanom ogradom obloženom ukrasnim kamenom, a prilazni  put je dovoljno širok.Objekat je na dva nivoa,a kojem se prilazi kroz pokretnu kapiju koja ima ugradjen električni motor  na daljinsko upravljanje. Kuća ima dva ulaza. Jedan je glavni ulaz a drugi je direktno iz zatvorene garaže. Parking ispred kuće je dovoljno prostran da se mogu parkirati nekoliko auta. Kuća je veoma moderna, zidana u mediteranskom stilu, kombinujući drvo i kamen. Korišteni su najmoderniji materijali, a energetska efikasnost ove gradjevine je na najvećem nivou. Ispred kuće se nalazi prostrano dvorište sa kultivisanim travnjakom, koji ima ugradjen sistem za vremensko navodnjavanje. Kuća je stara svega godinu dana i nije useljavana.

Interijer

Od samog ulaza u kuću se vidi da arhitekta koji je projektovao ovaj prostor zna svoj posao. Funkcionalnost  i prefinjenost su karakteristika ovog prostora. Smenjuju se podne drvene površine od kvalitetnog parketa, sa keramikom koja zaokružuje prostor ali ne dominira. Podno grijanje je ugradjeno u skoro sve prostorije, uz sve savremene sisteme klimatizacije. Naročita pažnja je posvećena osvetljenju. Indirektne svetiljke daju prostoru toplinu i sasvim dovoljno svjetlosti.

Svjetlost možete prilagoditi po svom nahodjenju. Takodje na kući postoje veliki stakleni otvori koji vode na trijem  koji je ujedno i natkriven. Korišteno je nisko -emisiono staklo, što ide u prilog boljoj izolaciji i boljoj energetskoj efikasnosti. Za grijanje se koristi i toplotna pumpa koja je postavljena u posebnu prostoriju koja se nalazi izmedju garaže i ulaznog hola.

Veliku dnevnu sobu krasi  moderan kamin a tu je i  rustičan trpezarijski sto od punog drveta. Kuhinja je uradjena od kvalitetnog medijapana, sa keramičkom sudoperom a tu je i ostala ugradna oprema lijepo uklopljena i sakrivena.

Kupatila su uradjena tako da pruže potpunu opuštenost i užitak. Sanitarije koje su ugradjene u kupatila, su od najpoznatijih proizvodjača. Sve prostorije imaju ugradjene plakare i mjesta za odlaganje sitinica i garderobe.

Velike spavaće sobe sa ugradnim plakarima, i zasebnim toaletima takodje doprinose osjećaju visokog komfora.

Uslovi

Kuća se izdaje na period od najmanje godinu dana. Pisco Real Estate je ovlašćena za zastupanje, stoga ćemo vam rado prezentirati ovaj vrijedni objekat. Budući stanarima ostaje samo da odaberu namještaj po svojoj želji, da bi ovaj prostor došao do samog vrhunca.

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Saznaj više

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Slične nekretnine

Zoran Avramović