• Kuća + Restoran
  • Kuća + Restoran-2
  • Kuća + Restoran-3
Kuća + restoran u Rafailovićima
P R O D A T O 1€ - Kuće, Placevi, Poslovni prostori
550

Prodaja kuće i restorana u Rafailovićima – 10m od mora

Lokacija i unutrašnjost

Kuća se nalazi u Rafailovićima i prodaje se zajedno sa poslovnim prostorom – restoranom. Planiran je i urađen projekat za zgradu sa garažom, suterenom, restoranom + 5 spratova = 8 etaža. Svi projekti su završeni. Čeka se odobrenje Ministarstva za početak gradnje. Plac je površine 692m2 na kojem se trenutno nalazi porodična kuća od 350m2 i restoran od 200m2. Kuća i restoran su u dobrom stanju. Objekat koji je planiran za izgradnju je 3400m2. Prvi red do mora. Naselje je mnogo mirnije od Budve, ali do centra moderne infrastrukture možete docí peške, ako želite, udaljenost je oko dva kilometra kroz živopisno područje. Živopisna plaža budvanske rivijere – «Zlatni biser» važi za jedno od najslikovitijih odmarališta na svijetu. Mekani pijesak i blagi spust u more, svjež vjetar i mekano sunce, vodeni park i restorani – neki od najboljih na obali. Na samo minut hoda od netaknute obale koja ima mnogo nagrada i koja je više puta nagrađivana Plavom zastavom – međunarodnom nagradom koja se dodjeljuje samo najvećim, najsigurnijim i najudobnijim plažama i marinama.

Naše mišljenje

Kuća i restoran se nalaze na samo 10m od mora. Na oko dva kilometra udaljenosti nalazi se čuveni Stari grad Budva – turističko središte zemlje, gdje se prepliću drevna arhitektura i moderna zabava: ulična pozorišta i restorani, prodavnice i noćni klubovi. Ukoliko volite mirno mjesto okruženo zelenilom ovo mjesto je prava investicija za Vas!  Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Cijena na upit. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

  • sr
    • en