• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva-2
 • Nekretnine - Budva-3
 • Nekretnine - Budva
Luksuzan Penthouse u Bečićima 117,42m2
Prodaja 246,860€ - Stanovi
117,42 1 Soba 1 Kupatilo

Luksuzan Penthouse u Bečićima 117,42m2

Lokacija 

nekretnine budva bečići penthouseApartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa  u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane sa prelijepim pogledom kako na grad tako i na more. Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, apartmani su odmah useljivi. U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda. Prvi od dva objekta, već urađeni projekat predstavlja odraz italijanske kreativnosti, crnogorskih predjela sa modernim sadržajima, mirisa prirode i ukusa Jadrana. Jedinstvenost i privatnost projekta je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora,sa jedne strane- pogled na otvoreno more koji oduzima dah i pogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž. Ovo je mjesto gdje se miješa planinski vazduh sa morskim, stvarajući jedinstvenu mikroklimu koja nije samo prijatna, već i dobra za zdravlje. Arhitekta iz Milana (Italija) je uspio da ukombinuje moderan spoljni izgled kompleksa i njegove unutrašnjosti koja nosi odlike lokalnog duha. Svaka prostorija ima zadivljujući pogled na more, koji vam daje umirujuću i relaksirajuću atmosferu tokom boravka. Pažljivo izabrana lokacija za projekat je savršena za odmor, jer je sve na udaljenosti koja je lako dostupna: na plaži ste za osam minuta pješke, u restoranu za 10, a do prehrambene radnje i apoteke za samo 5 minuta od kompleksa. Spa centri se nalaze na manje od 10 minuta od vile. Bečići su poznati po svojim restoranima sa nacionalnom kuhinjom: svježa riba i plodovi mora, kao i ukusni delikatesi od mesa. Ovo mjesto je idealno za odmor na plaži i za aktivnosti u prirodi, mjesto gdje možete lagano šetati planinom i uživati u nezaboravnom odmoru.

Unutrašnjost

nekretnine budva bečići penthousePenthouse je veoma luksuzan od 117,42m2 sa prelijepim pogledom na more i na grad. Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom. Svi apartmani /stanovi su useljivi. 

Dodatni sadržaji su:

-bazen

-dvije saune

-hamam

-teretana          

-prostor za odmor, sa paviljonima i roštiljem

– recepcija dostupna 24 sata

-dežurno osoblje za održavanje higijene

-ograđen prostor

-higijensko održavanje teritorije kompleksa

-igraonica za djecu.

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Luksuzan Penthouse u Bečićima 117,42m2

  Luksuzan Penthouse u Bečićima 117,42m2 Lokacija  Apartmani se nalaze u okviru…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор