• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Luksuzan Penthouse u Bečićima 121,6m2
P R O D A T O 297,920€ - Stanovi
121,62 Bedrooms2 Kupatila

Luksuzan Penthouse u Bečićima 121,6m2

Lokacija 

crna gora prodaja stanovaApartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa  u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane sa prelijepim pogledom kako na grad tako i na more. Uživajte u jutarnjoj šolji kafe na svojoj terasi sa fantastičnim pogledom na zaliv Bečića, netaknuto jadransko more i legendarno ostrvo Sveti Stefan. Nalazi se u blizini hotela Splendid i Duckley Gardens kompleksa. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina.Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, apartmani su odmah useljivi. U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda.

Unutrašnjost

prodaje se dvosoban stan u budvi u centru gradaPenthouse je veoma luksuzan od 121,6m2 sa prelijepim pogledom na more i na grad. Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom, namještajem vrhunskog kvaliteta koji se doplaćuje od 5.000e do 7.000e u zavisnosti od kvadrature stana. Oprema kuhinje dolazi u sklopu cijene stana. Kupovina garažnog mjesta iznosi 15.000,00e Svi apartmani /stanovi su useljivi. 

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Luksuzan Penthouse u Bečićima 121,6m2

  Luksuzan Penthouse u Bečićima 121,6m2 Lokacija  Apartmani se nalaze u okviru…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор

  • sr
   • en