• Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
 • Prodaja stanova- Bečići
Namještena i nenamještene garsonjere – Novo
piscorealestate@gmail.com
Prodaja 114,750€ - Garsonjera, Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo 2019 Godina izgradnje

Garsonjere od 45m2 u Bečićima – Novogradnja – Pogled na more (3 iste sa različitim cijenama)

Lokacija

garsonjera sa pogledom na moreGarsonjera se nalazi u zatvorenom kompleksu na blagom uzvišenju sa kojeg se pruža prelijep pogled na more u Bečićima. To je jedinstven objekat koji oduševljava svojom ljepotom i elegancijom. Nalazi se u blizini magistrale i udaljen je 200 metara od plaže. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa.  Svi apartmani /stanovi i garsonjere su useljive. U sklopu objekta postoje parking mjesta i mogu se kupiti po cijeni od 21000 do 23000 €.

Unutrašnjost

prodaje se garsonjeer u bečićimaUnutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Velike površine su obložene prirodnim kamenom koji odgovara mediteranskom stilu gradnje. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom i objezbeđenjem.

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su: 90000e, 114750e (namještena); i 103500e; u zavisnosti od spratnosti. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Namještena i nenamještene garsonjere – Novo

  Garsonjere od 45m2 u Bečićima - Novogradnja - Pogled na more (3 iste sa različitim cijenama) Lokacija
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор