• Stanovi Rafailovici
 • Stanovi Rafailovici
 • Stanovi Rafailovici
 • Stanovi Rafailovici
Novi stanovi
piscorealestate@gmail.com
Prodaja - Stanovi
66 1 Soba 1 Kupatilo 2021 Godina izgradnje

Jednosobni stanovi od 38,93m2 do 66,14m2 u Rafailovićima – Novogradnja

Lokacija

Jednosobni apartmani se nalaze u kompleksu koji se očekuje 2021. godine sa kojeg se pruža prelijep pogled na more i brda u Rafailovićima. To je jedinstven objekat koji oduševljava svojom ljepotom i elegancijom. Nalazi se u blizini magistrale na minut do mora. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u Tivtu.

Unutrašnjost

U pitanju je urbani gradski prostor u duhu Mediterana. Oblikovanje objekta kao i materijali su u skladu sa visokim principima u građevinarstvu. U cilju očuvanja identiteta mediteranskog ambijenta primjenjeni su prirodni lokalni građevinski materijali – kamen za oblikovanje fasade. Prostor će biti obogaćen zelenilom u ambijentu gdje  možete uživati ispod maslina. Kompleks raspolaže sa: recepcijom, kafeterijom, tri nivoa garaža, garaže sa liftom, 3 lifta, P + 9 etaža, pogled na more i mnogo više, što Vam omogućava luksuzan život. Svečano otvaranje se očekuje na ljeto 2021. godine. Stanovi se kreću od 38,93m2 do 66,14m2. Garažna mjesta će se kretati između 15 i 20 h.€, a pojedinačna garažna mjesta posjeduju lift (takozvane automakaze), na taj način mogu 2 automobila, jedno iznad drugog, sigurno da parkiraju. Mehanizam lift koštaće okvirno 2,5 h. € extra.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je planirana izgradnja, kompleks i ambijent oko kompleksa sa puno zelenima, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Predlog dinamike plaćanja:

 • I.   rata 35 % sa potpisom ugovora
 • II.  rata 35 % sa završetkom grube gradnje
 • III. rata 20 % sa predajom ključeva
 • IV. rata 10 % sa kniženjem

Cijene stanova variraju od 1.950 €/m2 do 2.700 €/m2.

Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Novi stanovi

  Jednosobni stanovi od 38,93m2 do 66,14m2 u Rafailovićima - Novogradnja Lokacija Jednosobni apartmani…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор