• Prodaja stanova
  • Prodaja stanova
  • Prodaja stanova
  • Prodaja stanova
  • Prodaja stanova
  • Prodaja stanova
Novogradnja – Penthouse u centru Budve
piscorealestate@gmail.com
P R O D A T O 280,000€ - Stanovi
160 3 Bedrooms 2 Kupatila

Prodaje se luksuzni Penthouse 160m2 u naselju Rozino u Budvi (2 ista apartmana)

Lokacija

prodaja luksuznih stanova u centru budveStan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u blizini važnih institucija u Budvi. Ova lokacija predstavlja jednu od atraktivnijih lokacija jer se ovaj luksuzni stan nalazi u centru grada u čijoj se blizini nalazi veliki broj kafića, kozmetičih salona, frizerskih salona, sportskih centara, teretana, maloprodajnih objekata, poslovnih prostora, novih naselja i tako dalje.  Stan ima 160m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada je useljiva. Preko puta zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan,  postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta, cijena po dogovoru. Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada.

Unutrašnjost

prodaja luksuznih stanova u budviZgrada je sagrađena od najkvalitetnijih materijala. Hodnici su urađeni od mermera, u sobama su postavljeni hrastovi parketi prve kategorije. Apartmani su komplet opremljeni sa drvenim namještajem kvalitetnog dizajna. Kuhinja je urađena kombinacijom drveta i kože. Sva oprema je stilizovana. Vrata i prozori su urađeni od drveta. U apartmanima su ugrađene klime. Najmještaj je od punog drveta. Na prozorima su zebra zavjese. Pristup apartmanima je putem lifta sa kodiranom karticom koja je personalizovana. Penthouse ima 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jedno kupatilo + jedan đakuzi, kao i veliku terasu sa prelijepim pogledom na ceo grad.

Naše mišljenje

Svidjela nam se kompletno uređena zgrada sa vrhunski opremljenim i dizajniranim stanovima prema modernism standardima. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор

prodaja luksuznih stanova u centru budve