Plac Naselje Gomila Igalo – Prodaja Placeva Crna Gora
P R O D A T O 150,000€ - Placevi
1364

Plac na prodaju u naselju Gomila kod Igala

Lokacija placa

Plac na prodajuProdaje se  plac iznad Igala u naselju Gomila na atraktivnom mjestu, pet minuta od centra, a izdvojeno od gradske buke.Sa obzirom  na činjenicu da sve više investitora koji dolaze u Crnu Goru investira u oblast oko Herceg Novog, i dalje prema Tivtu i Dubrovniku sa druge strane, ova ponuda se čini kao dobra investicija. Takodje tome ide u prilog i činjenica da će ovo biti jedan sve prometniji pravac sa sve većim brojem turista. jTakodje u neposrednoj blizini se pravi veliki kružni tok koji će dodatno dati na značaju ovoj nekretnini.

Plac je takve strukture da je idealan za izgradnju većeg stambenog objekta s poslovnim prostorom u prizemlju i parking prostorom ispred objekta ili za izgradnju apartmana. Nalazi se na potpuno ravnom terenu, a veličina placa je 1364 m2. Pored samog placa su priključci za struju,telefon i vodu, a do placa vodi asfaltirani put sa sve četiri strane. Plac je djeljiv na tri dijela, tako da svaki iznosi po 454 m2 što znači da se može dogovarati i oko parcelacije. Vlasnik nam je uredno dostavio dokumentaciju gdje se vidi da je plac  uknjižen i u vlasništvu 1/1. 

Naša Agencija za nekretnine će vam izaći u susret ako želite saznati više o ovoj nekretnini ili eventualno želite pogledati.[maxbutton id=“9″ ]

 

Slične nekretnine