Poslovni prostor 293m2 na 10m od mora
Prodaja 1,000,000€ - Poslovni prostori
293

Prodaje se poslovni prostor u centru Budve u sklopu TQ tržnog centra

Lokacija i unutrašnjost

Prostor se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi u strogom centru svih dešavanja. Parking se nalazi u sklopu tržnog centra, kao i preko puta zgrade. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Naše mišljenje

Svidjeo nam se način na koji je prostor uklopljen u sam tržni centar kao i mogućnost otvaranja velikog broja djelatnosti. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Poslovni prostor 293m2 na 10m od mora

    Prodaje se poslovni prostor u centru Budve u sklopu TQ tržnog centra Lokacija i unutrašnjost Prostor se nalazi na izuzetnoj lokaciji u…
    Saznaj više

    Contact

    Slične nekretnine

    Оставите одговор