• Izdavanje poslovnog prostora - Bar (1 of 1)
Poslovni prostor 350m2 na mirnoj lokaciji | Bar
piscorealestate@gmail.com
Izdavanje - Poslovni prostori
1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se veliki poslovni prostor u Baru

Lokacija

Poslovni prostor se nalazi na mirnoj lokaciji u Baru na prvoj linija do mora, na samo 500m od centra grada. Kompleks u kojem se nalazi prostor je savremen, moderan i veoma luksuzan u neposrednoj blizini magistrale. Ova lokacija je veoma izuzetna jer tokom godine ovo mjesto ima najviše sunčanih dana u Evropi, a sa druge strane se nalaze brda i planine koje doprinose izuzetno čistom vazduhu. Odlično je povezan sa ostalim dijelovima grada, a kroz ovaj dio prolazi i mreža javnog prevoza. Najbliži aerodrom se nalazi u Podgorici, na oko 40 minuta vožnje. U neposrednoj blizini se nalaze škole, vrtići, sportski objekti, frizerski i kozmetički saloni, glavna gradska bolnica, kao i važne ustanove u Baru.

Unutrašnjost

Zgrada posjeduje građevinsku dozvolu, a u međuvremenu će biti gotova i upotrebna dozvola. Završetak radova se planira za kraj 2020. godine. Najsavremeniji standardi i dizajn su primjenjeni pri izradi zgrade. Sa spoljašnje strane zgrade je urađena izolacija sa stiroporom debljine 8cm, a preko je urađena najmodernija ventilirajuća fasada. Korišćena je najmodernija PVC stolarija. Ulaz je veoma prostran sa rampom za invalide.  Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 10.000€.

Naše mišljenje

Sa zadovoljstvom vam preporučujemo ovaj prostor jer je izgrađen po najsavremenim standardima. Zadivljeni  smo dizajnom koji je osmišljen na taj način što odgovara otvaranju velikog broja djelatnosti. Stoga, smatramo da će ovaj prostor zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Izdaje se za gotovinu.  Cijena po dogovoru. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Poslovni prostor 350m2 na mirnoj lokaciji | Bar

    Izdaje se veliki poslovni prostor u Baru Lokacija Poslovni prostor se nalazi na mirnoj lokaciji u Baru na prvoj linija do mora,…
    Saznaj više

    Contact

    Slične nekretnine

    Оставите одговор