• Poslovni prostor
 • Poslovni prostor
 • Poslovni prostor
Poslovni prostor 66m2 u centru Budve
[email protected]
Izdavanje, Prodaja 171,600€ - Poslovni prostori
1 Soba 2 Kupatila

Izdaje/Prodaje se poslovni prostor u Budvi

Lokacija

Poslovni prostor se nalazi na mirnoj lokaciji u Budvi, 50m od bulevara, na samo 200m od mora. U okolini se nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, poslovnih prostora, kao i važnih institucija u Budvi.

Unutrašnjost

Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada je useljiva i komplet završena izuzev lokala koji se nalazi u sivoj fazi, tako da budući kupac može prostor prilagoditi i izraditi po svojoj želji. Prostor je klimatizovan i ima 2 manja toaleta koji se mogu prepraviti u jedan veći. Ispred se nalazi terasa od 22m2 koja je gratis. Na terasi su urađene pločice. Poslovni prostor je veličine 66m2.

Naše mišljenje

Sa zadovoljstvom vam preporučujemo ovaj prostor jer je izgrađen po najsavremenim standardima. Zadivljeni  smo dizajnom koji je osmišljen na taj način što odgovara otvaranju velikog broja djelatnosti. Stoga, smatramo da će ovaj prostor zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Izdaje/Prodaje se za gotovinu.  Za izdavanje cijena po dogovoru. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Mapa

Agent Poslovni prostor 66m2 u centru Budve

  Izdaje/Prodaje se poslovni prostor u Budvi Lokacija Poslovni prostor se nalazi na mirnoj lokaciji u Budvi, 50m od bulevara, na samo 200m…
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор