• Pisco Real Estate-6
  • Pisco Real Estate-5
  • Pisco Real Estate-4
  • Pisco Real Estate-3
  • Pisco Real Estate-2
  • Pisco Real Estate
  • Pisco Real Estate-7
Prodaja kuća | Podgorica | Montenegro
Novaka Miloša Podgorica
Prodaja - Kuće

Kuća na prodaju u blizini šoping mola “ Delta „

Prodaja kućaLokacija i prilaz

Kuća se nalazi na trenutno najpoželjnijem mjestu u gradu, a to je blizina Delte. Taj dio grada je u ekspanziji i sve su procjene da će se tako i nastaviti. Medjutim to ne znači da nećeti imati svoj mir ako kupite ovu nekretninu. Naime, kuća je u mirnom, naseljenom dijelu, iako je šoping centar udaljen svega par stotina metara. Nalazi se na placu od 400m2 sa lijepim pirlazom, travnjakom i kultivisanim dvorištem.Prodaja kućaKuća je prizemna, dobro uradjena, u mediteranskom klasičnom stilu, sa krovom koji je sveden na četiri vode. Spolja izgleda jako uredno i prijatno. Na placu je ostavljen prostor za parking, koji je pritom izbetoniran, a može se parkirati do 4 auta.Uglovi objekta su ukrašeni bijelim pločama koji daju na eleganciji i skladu. Objekat je većinom novogradnja. Cjelokupan prostor je ogradjen metalnom ogradom.

 

Prodaja kućaUnutrašnjost objekta

Ulazi ce u prostrani hol, koji trenutno može poslužiti i za dnevni boravak, a potom se ulazi u ostale prostorije. Kuća ima preko 100m2  a po papirima 77m2. Posjeduje urednu dokumentaciju, gradjevinsku dozvolu a može se graditi, podrum, prizemlje, sprat i potkrovlje. Takodje su ucrtana i dva pomoćna objekta po 30m2. Prvi utisak kad udjete u objekat je urednost i kvalitetno uradjena gradjevina. Prodaja kućaProstorije su velike i prostrane, a neobičan raspored vam daje mogućnosti i za eventualnu kreativnost ako želite ovaj prostor drugačije osmisliti. Podovi su keramika i parket, a zidovi su gledtovani. Prodaje se sa stvarima, koje su klasične i jako kvalitetne. Unutrašnji prostor čine dvije spavaće sobe, hol, predsoblje,dnevni boravak, i velika zastakljena terasa. Tu su i dva kupatila. Ovaj prostor morate osjetiti da bi stekli konačan utisak. Naš utisak je pozitivan.

Prodaja kućaUslovi prodaje i napomene

Ova nekretnina sse prodaje za gotovinu u cjelosti, a za to je ovlašćena agencija Pisco Real Estate. Prednosti ove nekretnine su lokacija, i prostor koji se može značajno nadograditi. Svojina je 1/1 tako da bi po eventualnoj kupovini mogli vrlo brzo prevesti na kupca. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate u radnom vremenu.

 

Slične nekretnine