• Prodaja placa
  • Prodaja placa
  • Prodaja placa
  • Prodaja placa
Prodaja placa na izuzetnoj lokaciji | Buljarice
piscorealestate@gmail.com
P R O D A T O 500,000€ - Placevi
2200

Prodaja placa sa idejnim projektom prodavca od 2200m2 – Buljarice

Lokacija

prodaja placa petrovac buljaricePlac se nalazi na izuzetnoj lokaciji u Buljaricama na mjestu koje je ubranizovano gdje ćete pronaći oazu mira i luksuza. Plac je udaljen od mora 800m i do same plaže je izgrađena cesta. U pitanju je zatvoren tip sela u Buljaricama sa prijatnom, intimnom atmosferom. U blizini sela postoji izgrađena dobra infrastruktura. Asfaltirani put vodi do mjesta, a sve gradske komunikacije nalaze se duž granice ovoga placa. Zemljište je urbanizirano, na kojem se može izgraditi velika trospratna zgrada ukupne površine 1300m2 ili kompleks od 6 vila sa prelijepim pogledom na more, brda i planine. Postoje sva potrebna dokumentacija za zemljište, izvod iz detaljnog urbanističkog plana, topografsko snimanje, idejni projekat. Nalazi se na samo 100m od glavne magistrale na budvanskoj rivijeri. Do samog placa su izgrađena 2 puta.

Naše mišljenje

prodaje se plac u buljaricamaSmatramo da se ovaj plac nalazi na izuzetnoj lokaciji gdje ćete moći pronaći mir i uživati u prelijepim pogledom na crnogorsko primorje kako u sezoni, tako i van sezone. Ono što nam se veoma dopalo jeste ,,ušuškanost“ ovoga prelijepog placa i intimnost koju kupci dobijaju.  Stoga, možemo zaključiti da će ovaj plac zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovaj plac ili pružiti dodatne informacije ako vam se isti dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

Slične nekretnine

Оставите одговор

prodaja placeva novo buljarice budvanska rivijera