Prodaja Placeva-Donja Gorica Podgorica
P R O D A T O 70€ - Placevi
500

Lokacija

prodaja placevaPlacevi se nalaze jedan do drugog u neposrednoj blizini Fakulteta “ UDG “ u Donjoj Gorici.Ima ih tri. Ova lokacija polako ali sigurno dobija na značaju, što zbog sve jačih investicionih aktvinosti, što zbog mirnog i povučenog kraja.Prodaja placeva na ovoj lokaciji takodje raste.  Ovdje možete naći, fakultet, zatim niz poslovnih objekata počevši od salna namještaja do većih marketa, salona automobila. Tu je takodje i veliki Wellness centar “ Verde „, komplex koji tek treba da dobije na značaju. U ovom dijelu, na potezu duž rijeke “ Sitnica “ planira se izgradnja velikog šetališta, koje će biti prava atrakcija, ali i turističkog naselja.

Placevi su uknjijženi i čistog su vlasničkog lista bez opeterećenja i ograničenja. Veličina placeva je po 500m2. Dozvoljena je gradnja stambenog objekta p+1+pk. Za one koji žele obezbijjediti miran život ali u neposrednoj blizini grada ovo mjesto je prava stvar. Da ne napominjemo da moderne saobraćajnice koje vode do mora i prema sjeveru upravo prolaze u blizini.

Uslovi

Ove nekretnine se nude za keš ali postoji varijanta zamjene za stan. Za sve dodatne informacije budite slobodni da se obratite našem agentu.

NEKRETNINE KOJE POTRAŽUJEMO ZA POZNATE KUPCE

Slične nekretnine