Kuća 200m2 Zlatica | Prodaja | Nekretnine Podgorica
Prodaja 110,000€ - Kuće
200 3 Bedrooms 3 Kupatila 2018 Godina izgradnje 300

Velika porodična kuća blizu pasarele na Zlatici – Podgorica

Lokacija

nekretnine podgoricaPozicija ove kuće je zaista dobra pa računamo da prodaja neće biti problem. Prilazi putevi široki i sasvim dovoljno mjesta za parkiranje čak i na ulici. Udaljenost od grada svega 3 km i to širokom saobraćajnicom koja će već sjutra biti povezana sa modernim auto putom. Udaljenosto od osnovne škole, sportskih terena kao i velikih hipermarketa je na 500 m. Kuća je ogradjena, ima svoje zasebno dvorište, intimu i travnjak. Renovirana i spremna za useljenje za nedelju dana.  Kuća se nalazi na placu od 300m2. Ima dva 3 nivopa i to prizemlje, sprat i potrovlje. Sve je kompletno renovirano računajući i instalacije. Bez ijednog eura ulaganja. Spolja je kuća obložena ukrasnim kamenom i kulirom.Postavljena je i demit fasada od 8 cm.  O svim detaljima je vodjeno računa.

Spoljašnja bravarija je takodje nova, a kuća je i priključena na gradsku kanalizacijonu mrežu, kao i na gradski vodovod i elektricnu mrežu.

Unutrašnjost

Prizemlje sadrži ulazni hol, wc, veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, i veliku zastakljenu terasu. Unutrašnjost je takodje kompletno renovirana. postavljeni su podovi od keramike, zatim zidovi koji su oblagani ukrasnim kamenom i panelima. Spoljna zastakljena terasa je zaista lijepa pa tu možete uživati i preko ljeta ali i zimi.

Prvi sprat

Ovaj dio je koncipiran tako da ima dva nivoa. To je u stvari veliki dupleks stan, gdje na prvom nivou postoje prostorije sa dnevnim boravkom kuhinja i trpezarija, i velika terasa i kupatilo. Unutrašnjim stepenicama se ide do spavaćih soba koje se nalaze u potkrovlju koje je dovoljno visoko da ima zaista puno prostora. Krov je takodje ranoviran, postavljena izolacija, a sa unutrašnje strane je postavljena lamperija. I na ovom spratu postoji kupatilo, koje je takodje renovirano u potpunosti.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš a naša agencija ima ekskluzivno pravo prodaje. Za sve informacije budite slobodni da se obratite.Kuća je u svojini 1/1 i ima gradjevinsku dozvolu za prizemlje.

Slične nekretnine