• Lux Villa Reževići
  • Lux Villa Reževići-2
  • Lux Villa Reževići-3
Villa Lux Reževići
P R O D A T O 2,500,000€ - Kuće, Stanovi, Vile
1017 10 Bedrooms 5 Kupatila

Ekskluzivna vila u Reževićima

Lokacija i unutrašnjost

Jedinstvena i prestižna vila u Reževićima, prelijepom dijelu Budvanske rivijere. Umjetničko djelo u punom smislu, sa izuzetnim pogledom na more sa svih nivoa, oplemenjena mediteranskom prirodom, u ograđenom, veoma dobro zaštićenom okruženju i u ambijentu potpune privatnosti i  luksuza. Stambena površina: 668m2; Zemljište: 1.017 m2; Spavaćih soba: 3 + 2 odvojena apartmana; Ukupan broj soba: 10; Bazen, sauna; Garaža; Parking; Udaljenost od mora: 150m; Veliki bazen i dio za roštilj su pored vile. Ukupna površina prelijepo uređenog zemljišta, ograđenog kamenim zidom,  je 1.017 m2. Vila je udobno pozicionirana blizu svih bitnih važnih tačaka na primorju – grada Budve, Petrovca, aerodroma Tivat, trajektne luke i železničke veze sa kontinentom u Baru. Najbolje plaže Budvanske rivijere – Drobni Pijesak i Perazića Do su u neposrednoj blizini. Izgradnji vile prethodila je izgradnja potpuno novog pristupnog puta, koji povezuje lokaciju sa glavnim obalnim autoputem. Trasa puta je iskorištena za linije infrastrukture – put prate ulična rasveta, kanalizacija, vodovod i telefonski kabl. Put prate lijepo uređeni travnjacima i bočni drvoredi.
RASPORED PO ETAŽAMA:
Prizemni nivo:
– odvojeni gost jednosoban stan;
– odvojeni stvari jednosoban stan;
– teretana ili spa centar, sa saunom i đakuzijem
– garaža za dva automobila
– tehnička prostorija
Prvi sprat:
– veliki lobi
– veliki dnevni boravak (sa kaminom)
– kuhinja, trpezarija
– Toalet za goste
Drugi sprat:
– tri spavaće sobe, svaka sa kupatilom i terasom s pogledom na more

Naše mišljenje

Smatramo da se villa nalazi na veoma dobroj lokaciji i da je povezanost sa Budvom i drugim gradovima odlična U pitanju je mirniji dio primorja. U pitanju je veoma luskuzna vila u Reževićima sa prelijepim pogledom. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaja za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор