Izdaje se jednosoban stan na Pobrežju | Podgorica
Izdavanje 200€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan na Pobrežju 40m2

Lokacija

Stan se nalazi u blizini Trgovinske škole u Podgorici, u ulici Kralja Nikole. Lokacija je izvanredna i aktraktivna, pruža veliki broj prednosti. Iz ovog djela grada centar grada je na par minuta vožnje, kao i djelovi Preko Morače, TC ,,Delta City“…U okolini zgrade veliki parking na koji uvijek možete pronaći slobodno mjesto.

Enterijer i dizajn

Stanj je manje kvadrature i jednosoban je, nalazi se na prvom spratu. Dnevni boravak je manji i spaja se sa kuhinjom, a predstavlja zona za opuštanje i relaksaciju, sastoji se od udobnog kauča i novog televizora koji bi se naknadno dodao. Na dnevni boravak se nadovezuje kuhinja sa svim potrebnim elementima za svakodnevne radnje. Spavaća soba je takođe uređena vrlo udobno i savršena je oaza za odmor i spavanje. Spavaća soba ima izlaz na terasu. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

 

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica