Izdaje se veliki jednosoban stan preko puta Paradiso butika | Podgorica
I Z D A T O 250€ - Stanovi
60 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se veliki jednosoban stan preko puta Paradizo centra 60m2

Lokacija

Stan je na fenomenalnoj lokaciji, relativno zgrada jeste starije gradnje ali je izuzetno kvalitetna. Takođe u okolini imate mnoštvo prodavnica, restorana, marketa, centar je na samo par minuta od vaše zgrade.

Enterijer i dizajn

Stan je komforan i sve prostorije su odvojene, imamo veliki hodnik koji ide na G, zatim ogromnu dnevnu sobu, trpezariju sa stolom i stolicama kao i kuhinju sa svim kuhinjskim elementima. Stan ima dva balkona jedan gleda tačno na glavnu ulicu i Sahat kulu. Tu je i komforna spavaća soba sa ormanom kao i kupatilo koje je u potpunosti opremljeno.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja