Izdavanje Stanova Podgorica- Dvosoban Duplex
Izdavanje 650€ - Stanovi
100 2 Soba 2 Kupatila 1 Garaža

Lokacija

stan izdavanjeStan se nalazi u ulici Kralja Nikole, nedaleko ot Trgrovinske škole. U pitanju je poptuno nova zgrada, sa lijepim prilazom i obezbijedjenim ulazom. Ulazi su čisti, i prostrani. Zgrada takodje posjeduje moderan lift. Stan se nalazi na poslednjem spratu sa prelijepim pogledom na grad, ali sama zgrada nije velike spratnosti.

Unutrašnjost

stan izdavanjeStan je u potpunosti opremljen, modernim namještajem, a posebnu atmosferu pravi kamin koji se nalazi u središtu donjeg nivoa. Donji nivo sadrži, gostinski toalet, dnevnu sobu sa trpezarijom, hodnik i kuhinju. Gornji nivo sačinjavaju dvije prostrane sobe, kupatilo i ostava. Ono što smo primijetili da ima više nego dovoljno mjesta za odlaganje stvari. Sav namještaj je veoma moderan, i lijepo se uklopio u ambijent. Kuhinja nije prevelika ali sadrži svu potrebnu opremu. Više o sredjivanju malih kuhinja pročitajte na našem blogu.

Stan posjeduje nekoliko klima i jedinice za grijanje, a i zgrada je veoma dobro uradjena pa vam računi za struju neće biti veliki.

stan izdavanjeUslovi

Izdaje se na duži period a svim zainteresovanima ćemo rado prezentovati stan. Za one koji su familijarni i žele dosta prostora ovo je idealan prostor. Važno je napomenuti da u sklopu ove cijene ide i podzemna garaža.

Slične nekretnine