Jednosobni stanovi za vaš ukus | Petrovac | Novogradnja
[email protected]
Prodaja 63,700€ - Stanovi
1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Jednosoban stan 49m2 u Petrovcu  (3 ista sa različitim cijenama)

Lokacija

Stanovi se nalaze u okviru prelijepog stambenog naselja u Petrovcu. Živopisan zaliv, okružen maslinicima i borovom šumom predstavlja idealnu lokaciju za ljude koji vole miran, ali i luksuzan život. Odaljen je od Budve na samo 17km, od Podgorice i aerodroma Podgorica 47km, a od tivatskog aerodroma 38km. Stanovi su odaljeni 350m od mora, a sam centar grada je veoma blizu. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, poslovni prostori, hoteli, a u samom gradu se može pronaći i besplatni parking. U Petrovcu se nalazi veliki broj istorijskih lokacija, kao i na samoj Rivijeri, prelijepe plaže, restorani i mjesta za zabavu.

Unutrašnjost

novogradnja stanovi budva petrovacStan je veličine 49m2: dnevna soba, spavaća soba, hodnik, kupatilo i terasa sa pogledom na grad. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Stambeni kompleks pruža sve za ugodan boravak tokom cijele godine. Svaki stan je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Svi stanovi su opremljeni klima uređajem. Kompanija za upravljanje pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i održavanje cistoće i reda u kompleksu. Za one koji žele postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života investitor osigurava sigurnost stanovnika i njihovih vozila. Svi stanovi su građeni po modernom dizajnu koristeći najsavremeniju tehnologiju i savremene materijale. Ovaj kompleks ispunjava najstrožije zahtjeve evropskih građevinskih standarda.

Naše mišljenje

Sigurnost, odličan vazduh, prekrasan pogled i blizina mora čine kompleks ugodnim mjestom za boravak i opuštanje. A što se tiče odnosa cijene i kvaliteta – ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori na koju smo do sada naišli u Petrovcu.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su od 58.800e do 63.700e u zavisnosti od spratnosti stanova. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine