Prodaja luksuznih apartmana Budva – Nekretnine Budva
Prodaja 1€ - Stanovi
1

Luksuzni apartmani u Budvi

Lokacija

Nekretnine Budva - Pisco Real EstateU saradnji sa našim partnerima iz Budve slobodni smo vam ponuditi izvanredan kompleks apartmana koji se nalazi na uzvišenju iznad Bečića. Radi se o padini blagog pada pa se tako sa ovog mjesta pruža čaroban pogled na more. Takodje svježi morski vazduh se penje prema planinama i čini da vrele ljetnje noći budu pravo uživanje. Teren je pogodan za gradnju i nalazi se na svega 5 minuta vožnje od glavne saobraćajnice. Kompletan prostor čine luksuzne vile i komleksi a ovo je još  jedan u nizu. Nekretnine Budva - Pisco Real EstateOvaj turistički i stambenin kompleks čini cjelinu koja je autonomna po svakom pitanju, pa ćete tako ovdje naći sve što vam je potrebno za kompletan užitak. Ovo su apartmani kraljevskog tipa kako im i ime kaže, a sa ovog mjesta možete i uživati u pogledu na naše najljepše ostrvo “ Sveti Stefan“.

Nekretnine Budva - Pisco Real EstateKompleks je zamišljen kao super luksuzan, sa stambenim jedinicama od 1,2 i  3 sobe koje su opremljene sa najmodernijim uredjajima i opremom. Investitor je renomirana kompanija koja je iskustvo sticala na tržištu Njemačke, a na naše veliko zadovoljstvo je odlučila da uloži i u ovaj dio Crne Gore. Do sada je realizovano nekoliko projekata na ovoj lokaciji, tako da možemo reći da je ovo jedna pouzdana i renomirana kompanija. Nekretnine Budva - Pisco Real EstateRadovi su počeli u novembar 2018 a planirani završetak je ljeto 2020 godine. Budući apartmani se mogu priladjovati vama a ono što navodi investitor kao prednost ovog kompleksa i što će biti na raspolaganje budućim kupcima  je sledeće:

– 2 privatna nezavisna bazena 
– 1 bazen sa grejanjem 
– vodena špilja 
– 75m2 bar u okviru bazena 
– 83m2 fitnes studio
– 138 m2 Spa Centar 
– jacuzzi u spa centru za 10 osobe
– Sauna 
– hamma / parno kupatilo 
– tursko kupatilo
– massage room
– relaxation room 
– igraonica za decu
– recepcija dostupna 24 sata
– soba za zabavu (biliar soba i slicno)
– shuttle service / prevoz do plaže i aerodrum
– laundry service 
– mogucnost individulanog plana/raspored
  stana pri kupovini u izgradnji 
– prostor za sjedenje sa vanjskim kaminom, 
– kompletni video nadzor celog objekat
  a po zelji i u stanu
– security / portir 24 sata
– yacht and car rental 
– vip service
– zatvorena  parking mesta/garaze sa video nadzorom
– profesionalna firma za  odrzavanje objekta

Napomena

Naša agencija za nekretnine će vam pružiti dodatne informacije u vezi ove vrijedne nekretnine. Prodaja je već u toku i prva faza projekta je već 1/3 rasprodata, stoga ako želite ostvariti popust od 5% molimo vas da nas kontaktirate [maxbutton id=“8″ ]. Takodje želimo navesti da investitor nudi odlične uslove po pitanju rentiranja i održavanja apartmana kada ne boravite u istom. Postoje Agencije za nekretnine i Pisco Real Estate.

 

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine