Dvosoban Stan – StariAerodrom | Prodaja Stanova
Prodaja, Kompenzacija 82,000€ - Stanovi
72 2 Soba 1 Kupatilo

Lokacija -Stari Aerodrom,Podgorica, Crna Gora

Stari Aerodrom Ovaj stan se nalazi u sve popularnijem i traženijem kvartu a to je Stari Aerodrom.Tačnije u bulevaru Pera Ćetkovića. Pitanje za vas: Kad ste poslednji put bili u večernim satima na Starom Aerodromu? Ja sam bio zaprepašten. Iskren da budem nijesam znao da je toliko živo u ovom dijelu grada. Ulice vrve od ljudi. Evidentno je da to nije više mjesto gdje preovladavaju kuće i gdje je letargija i monotonija prisutna. Veliku zaslugu za to imaju svakako pojačana stambena gradnja, ali i nekoliko važnih šoping centara.

Stari AerodromKompanija “ Franca “ je otvorila veliki šoping mol u koje možete naći većinu potebnih stvari za domaćinstvo i zabavu. Takodje i kada govorimo o bijeloj tehnici, aparatima i ostalom tu je “ Tehno Max „, koja na velikom prostoru izlaže puno važnih brendova kada je riječ o tehnici. Takodje ovdje možete naći i puno dobrih lokala uslužnog tipa, sa dobrom hranom. Sve u svemu Stari Aerodrom postaje omiljeno mjesto familijarnih ljudi a djelimično i iz razloga što posjeduje veliku osnovnu školu, vrtić, ali i jedan od boljih domova zdravlja u gradu.

Unutrašnjost

Stari AerodromOvaj stan je dvosoban, veoma funkcionalan ali i prostran. Kvadratura od 72m2 kvadratna  je idealna za dvosobne stanove. Dovoljno komfora za minimum novca. Posjeduje dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom koju čine jedan monoblok, dvije odvojene spavaće sobe, hodnik i kupatilo koje je prostrano. Ova zgrada je inače novije gradnje, tj nekih 10 godina pa je tako i stan u veoma dobro očuvan. Stan se nalazi na prvim spratovima, okrenut prema zapadu, što mu daje dosta svjetlosti i prozračnosti. Podovi su kombinacija keramike i parketa koji daje toplinu ovom domu. Kuhinjski elementi su napravljeni od dobrog materijala i lijepo uklopljeni u ambijent. Iz dnevne sobe se može izaći i na terasu koja je veoma intimna sa puno cvijeća, pa ćete tu moći uživati u trenucima odmora.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš, ali postoji i mogućnost kompezacije za manji jednosoban uz doplatu. O više informacija kontaktirajte nas.

KLIKNITE OVDJE DA VIDITE KOJE NEKRETNINE POTRAŽUJEMO

 

Slične nekretnine