Ekskluzivni Stanovi Na Moru Tivat
Prodaja - Stanovi

Objekat Donja Lastva – Stanovi na korak do mora

Lokacija

Ekskluzivni stanoviStambeni objekat se nalazi u Donjoj Lastvi, druga linija uz magistralu iza hotela „Perper“. Zaklonjen od buke, a većim dijelom sa pogledom na more. Gradska plaža i šetalište udaljeni samo 100m, „Porto Montenegro“ – 2 km,Aerodrom Tivat – 4 km i trajekt „Kamenari-Lepetani“ – 2,5km. Objekat je predviđen samo za stanovanje, zatvoren ogradom i kliznim kapijama za ulazak pomoću kartice.Obezbijeđen video nadzorom i instaliranim video interfonima. Ulaz u objekat sa zadnje strane, liftom od suterena do potkrovlja.

Stambene jedinice su predviđene na svim nivoima u strukturi jednosobnih od 28m2 do 46m2 i dvosobnih od 60m2 do 75m2, lijepo iskorišćenog prostora.
Ekskluzivni stanoviOpremanje stanova prepušteno je matičnoj firmi „Entext“, što dovoljno govori o kvalitetu materijala. Niskošumne Geberitove kanalizacione cijevi sa ugradnim vodokotlićem istog proizvođača,
podni Aco slivnici u kabinama sa staklenim paravanima, ugradni tuš setovi i ostalo iz programa Hansgrohe, pločice većih dimenzija brenda Florim i Porcelanosa grupo, sanitarije Catalano i Villeroy & Boch, parketi većih dimenzija proizvođača Tarkett, obrada zidova u enterijeru i eksterijeru Henkel Ceresit, Tikkurila i drugi.

Uslovi prodaje

Pisco Real Estate je dobila pravo zastupanja našeg renomiranog partnera i investitora kod prodaje ekskluzivnih nekretnina. Ono što Vam možemo napomenuti je da AKO KUPITE NEKRETNINU PREKO NAŠE AGENCIJE DOBIJATE USLUGE NOTARA GRATIS!

[pdf-embedder url=“https://www.piscorealestate.com/wp-content/uploads/2018/11/katalog_entext_invest_2018.pdf“]

Karakteristike

Slične nekretnine