Kupujete nekretninu? Agencija Pisco Real Estate je tu za Vas!

 

Kupovina nekretnine

Odluka je pala! Kupujete nekretninu, koja  bi Vam odgovarala može biti zamarajući posao. U početku većina pokušava da sama pronadje željenu nekretninu. Posle izvesnog vremena shvata da to ide sve teže. Pritom svakodnevne obaveze trpe zbog toga. Na kraju uvidjate da je ipak potrebno angažovati profesinalce koji su dobro upućeni u problematiku. Zbog čega je bolje angažovati Agenciju za nekretnine nego to sami pokušavati. Mi ćemo Vam navesti samo nekoliko razloga i objasniti.

Tržište nekretnina je jako dinamično

Stan koji se danas objavio može biti prodat ili izdat istog dana. Vi svakako nijeste u mogućnosti da budete u toj mjeri informisani. Mi jesmo! Zašto? Zato što se nama sa druge strane obraćaju prodavci sopstvene nekretnine koju žele prodati. Mi Vam te informacije možemo plasirati u kratkom vremenu.

Za odabir prave nekretnine je potrebno znanje

Procjena vrijednosti nekretnine zahtijeva određeno znanje i iskustvo. U samoj procjeni takodje i trend tržišta nekretnina igra bitnu ulogu. Ako nijeste u ovom poslu teško da ćete raspolgati sa validnim informacijama. Na taj način možete lakoi pogriješiti kod procjene i izgubiti dragocjeno vrijeme ili propustiti dobru priliku.

Agencija ulaže značajna sredstva u marketing i oglašavanje

Potrebno je odvojiti značajna sredstva za oglašavanje i marketing . Oglašavanje nekretnina se sprovodi na više lokacija. Tu su zastupljene društvene mreže, inostrani sajtovi, sopstveni sajt,novine i druga sredstva oglašavanja. Ni ljudski faktor nije manje bitan. Takodje samo oglašavanje i ulaganje nije dovoljno, potrebno je veliko znanje oglasiti se na pravi način.

 

Odluka  da kupite nekretninu?

Pojava savremenih tehnologija je skratila vrijeme koje je potrebno za pronalazak određene informacije. Medjutim, internet je pretrpan lošim, nepotpunim ili pogrešnim informacijama. Zato kad posjetite besplatne sajtove za nekretnine možete naći gomilu loših fotografija, i nepotpunih informacija. Naša prezentacija nekretnina se drastično razlikuje. Za svaki objekat uradimo profesionalne fotografije, video, floor plan i detaljno ispišemo sve potrebne podatke. Tako da u kratkom vremenu dobijate jako kvalitetne informacije, jer je to neko već uradio umjesto Vas! Naše prezentacije nekretnina predstavljaju dragocjeni izvor informacija pa kao rezultat štedite Vaše vrijeme i novac.

Agencija za nekretnine je Vaš prijatelj!

Nemojte imati nedoumica oko obraćanja agenciji. Agencija posluje kao posrednik izmedju kupaca i prodavaca stoga je neodvojiva i važna karika u poslovanju. Iskoristite sve resurse sa kojima se raspolaže, kako bi na najbrži i najbolji način ostvarili cilj. Vi dajete zadatak mi izvršavamo. Ako mislite da je agencijska provizija značajna onda ćemo Vam navesti jedan primjer. Pretpostavimo da želite da izdate stan. Vama će možda biti potrebno 3 ili više mjeseci da ostvarite cilj dok agencija za nekretnine to može osvariti mnogo brže. Ako se za usluge mora odreći jedne kirije, onda to usporedite sa 3 ili više izgubljenih kirija. Računica je jasna. Takodje nisu manje bitni i savjeti u vezi finansiranja kao i zakonske  norme kod kupovine i prodaje nekretnina.

Sve agencije za nekretnine  nijesu jednake

Odabir prave agencije je jako bitan. Neke od smjernica se odnose na odnos, komunikaciju, sadržaj sajta, kvalitet i naravno posvećenost Vama. Treba Vam se posvetiti puna pažnja, a Vaša nekretnina se predstaviti na najkvalitetniji način. Naša agencija, Pisco Real Estate, postupa upravo na taj način. U svakom pogledu ćemo se truditi da zaslužimo Vaše povjerenje!