Pretraga nekretnina – PiscoRealEstate

 

Korisni savjeti kod pretrage nekretnina

 

Tržište nekretnina je veoma veliko i veoma dinamično stoga je i pretraga nekretnina naporna . Stvari se mijenjaju iz časa u čas. Neko ko je želeo da proda, sada to neće, neko ko je držao visoku cijenu, sada je spustio cijenu, a neko se predomislio. Dakle činjenica je da kod nekretnina treba biti brz i imati pravu informaciju u realnom vremenu. Kako to postići?

Pretpostavimo da želite da prodate stan. Prvo se raspitujete koliko se u tom dijelu grada kreću cijene i onda pristupate prodaji. Medjutim uvidjate da niko od vaših prijatelja ne želi da kupi kao ni prijatelji vaših prijatelja. Znači morate oglasiti, što i radite i plaćate oglas u lokalnim novinama. Poneko nazove, najviše agencije koje se raspituju o cijeni i pojedinostima, ali nema prodaje. Pitate se je li skupo ili nema tražnje. Problem je što do tih informacija ne možete doći jer se vi  u suštini i ne bavite tržištem nekretnina.

Stoga dolazimo opet na činjenicu o neophodnosti angažovanja onih koji se trgovinom nekretnina bave.Oni znaju cijene, tržište i kako vama da obezbijede prodaju ili kupovinu u najkraćem mogućem roku i po vašim preferencijama, a da istovremeno prodjete jeftinije nego da vi tražite kupca ili prodavc. Takodje dobijate besplatne savjete kao da osvježite vašu nekretninu da bi se bolje prodala, kako da fotografišete i predstavite. Sve to utiče na odluku kupca o kupovini.

Na našem sajtu na primjer možete naći veoma jednostavan alat za pretragu nekretnina po različitim osnovama i tako uštedite sebi i vrijeme i izbjegnete stres. Možete koristiti i intereaktivnu mapu, saznati sve o detaljima skrivenim manama, pogledu iz više uglova, floor planu, mogućnostima u smislu kompezacije, doplate ili sličnih pogodbi.  Takodje možete angažovati našeg agenta koji će tražiti nekretninu lično za vas, a za tu uslugu nećete platiti niti jedan euro. Možemo vam se potpuno posvetiti i posavjetovati vas da na najbolji način ostvarite prodaju ili kupovinu.

Mi Vam takodje možemo pomoći kod uzimanja stambenog kredita kod banke, uputiti Vas u formalnosti i procedure, predložiti najpovoljniju banku, ukazati na skrivene troškove koji prate apliciranje za kredit i sl. Takodje prevod nekretnine može biti zamoran posao za nekog ko se time ne bavi svakodnevno.

Takodje mi Vas savjetujemo da se obraćate samo renomiranim agencijama za nekretnine da bi izbjegli nepotrebne troškove koji mogu nastati kao posledica saradnje sa licima koja nijesu niti pravno niti stručno osposobljena za promet nekretninama. Provizija koju plaćate agencijama ima i niz prednosti, jer Vam štedi vrijeme i novac.

Jedna od bitnih usluga koju Vam nudimo besplatno je i profesionalni fotograf koji će Vaš prostor prikazati na najbolji način a ne narušavajući  izgled  i prirodnost nekretnine. Prostorije moraju da izgledaju svijetle, fotografije moraju biti čiste i jasne, a boje moraju prikazivati što približnije realno stanje. Kod samog fotografisanja je jako bitno da prostorije budu uredne i čiste, osvijetljene što je moguće bolje. Sve to treba pripremiti prije dolaska fototgrafa. Takodje treba istaći predmete koji ovježavaju prostor i čine ga zanimljivijim. Dobar odabir boja za zidove takodje čini čuda, jer odredjene boje, poput plave boje u spavaćoj sobi, čine prostor poželjnijim. Stoga je jako važno da i Vi učestvujete kada se nekretnina fotografiše, da bi olakšali fotografu a i da bi fotografije što bolje ispale. Fotografije nam služe za privlačenje klijenata, a potom sve zavisi od nas.

Uzimajući sve u obzir, najbolja varijanta za Vas je da unajmite našeg agenta koji je takodje besplatan da potraži nekretninu na osnovu vaših instrukcija.

Zato ne čekajte, nazovite nas preko naše kontakt forme i postanite naši partneri.